پیامد همه گیری کرونا
افزایش زمان انتظار بیماران غیر کرونایی در انگلیس
یک چهارم از افراد نیازمند به خدمات بهداشت روانی در انگلیس به علت همه گیری کرونا بیش از سه ماه است که منتظر آغاز درمانند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، با این که همه گیری کووید ۱۹ بر مشکلات روانی مردم در انگلیس افزوده است، یک چهارم از افراد نیازمند به خدمات بهداشت روانی در این کشور، بیش از سه ماه است که منتظر آغاز درمانند.
روزنامه گاردین نوشت کارشناسان بهداشت و درمان هشدار میدهند هر چه زمان دریافت خدمات بهداشت روانی طولانیتر شود، اسیبهای این اختلالات در دوران همه گیری کووید ۱۹ بیشتر میشود.
براساس پژوهشی که به سفارش دانشکده سلطنتی روانپزشکی در انگلیس انجام شد، شماری از مبتلایان به اشکالات روانی چهار سال است که هنوز درمانشان آغاز نشده است. کارشناسان بهداشت روانی هشدار میدهند با طولانی شدن زمان انتظار مبتلایان به اختلالات روانی در انگلیس، بر شمار مراجعان به بخشهای اورژانس بیمارستان افزوده، وضعیت روانی مبتلایان بدتر، اختلال در شغل افراد بیش تر، وضعیت مالی افراد بی سامانتر و روابط آنان مختلتر میشود.
این کارشناسان هشدار داده اند مشکلات ناشی از همه گیری کووید ۱۹، زمان انتظار مبتلایان به اختلالات روانی را برای دریافت خدمات درمانی، باز هم بیشتر میکند.
دکتر کیت لووت (Dr Kate Lovett)، رئیس دانشکده سلطنتی روانپزشکی در انگلیس گفت:" شرم آور است که مردم باید سالها برای درمان مشکلات روانی خود منتظر بمانند. در حالی که برای تاخیر در درمان شماری از بیماریها از جمله سرطان، اعتراضهایی شنیده میشود، به علل گوناگون، طولانی شدن زمان آغاز درمان بیماریهای روانی، کاملا پذیرفته شده است. " در این بررسی از ۵۱۳ فرد بالغ که به اختلالاتی همچون اضراب و یا اختلالات دو قطبی (افسردگی شیدایی) مبتلا بودند، نظرخواهی شد. در این بررسی، ۲۳ درصد از افرادی که اختلالشان تشخیص داده شده است گفتند پس از تشخیص اولیه، برای مشاوره روانی و آغاز درمان، سه ماه یا بیشتر منظر مانده اند؛ شماری از مبتلایان به اختلالات تغذیه ای، اختلالات دو قطبی و یا اختلال استرسی پس از حادثه، تا دو سال و شماری از مبتلایان به افسردگی، اضطراب و افکار مربوط به خودکشی نیز چهار سال است که در صف انتظارند. شماری از مبتلایان گفته اند بر شمار خودزنی خود افزوده اند، دیگر از منزلشان خارج نمیشوند، هفتهها حمام نمیکنند و وزنشان به شدت کم شده است، زیرا برای خرید و تامین مایحتاج بیرون نمیروند.