برنامه ریزی برای توسعه گردشگری
آغاز تدوین اطلس غذایی استان اصفهان
تدوین اطلس غذایی استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان گفت: تعدادی از پژوهشگران استان در بخشهای مختلف تاریخ، بهداشت و درمان، ادبیات و هنر و علوم اجتماعی در قالب یک تیم تحقیقاتی فعالیت خود را در خصوص تدوین این اطلس در ۲۴ شهرستان استان آغاز کردند.
فریدون الهیاری افزود: غذا در تاریخ، فرهنگ و تمدن کشورمان، ارتباط مستقیمی با فرهنگ، اقلیم و اعتقادهای مردم هر سرزمین دارد و با تدوین این اطلس به دنبال احیاء و تجاری سازی غذاهای سنتی از منظر صنعت گردشگری هستیم.
وی اضافه کرد: در این اطلس، معرفی انواع غذاها همچنین آداب طبخ، سفره آرایی و خوردن غذاهای طبقات مختلف اجتماعی استان اصفهان در طول تاریخ بررسی و معرفی میشود.
اله یاری اضافه کرد:با توجه به اینکه در ایران و استان اصفهان اقوام مختلفی با خرده فرهنگهای متنوع زندگی میکنند، به تبع دارای غذاهای سنتی گوناگونی هستند که خود نقش مهمی در توسعه فرهنگی جوامع محلی در طول تاریخ ایفا کرده است.
بریانی، خورش ماست، آش شله قلمکار، حلیم بادمجان، کله جوش، گوشت و لوبیا و قیمه ریزه نخودچی در اصفهان/ کوفته آب سماق، شفته بادمجان، شفته نخودچی وآبگوشت در کاشان/ سمنو و اوماج در شهرضا / خورش هویج، تفتال جوش، آبگوشت کشک، آش آلو و قیمه نسا درخوانسار /آش گندم آش کارده و نان یوخه در سمیرم /کاچی نطنزوکباب سنتی ترخینه درگلپایگان از غذاهای معروف استان اصفهان است.