مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه پرداخت ماهانه این سازمان به داروخانهها درمیان مراکز طرف قرارداد رقم قابل توجهی است، گفت: مطالبات تیرماه داروخانهها نیز پرداخت شده است.
سالاری با بیان اینکه درک میکنیم که پرداخت منظم برای شما در زمینه برنامه ریزی و محاسبات چقدر مهم است، تصریح کرد: پرداخت منظم مطالبات مراکز طرف قرارداد را ادامه میدهیم.
وی در ادامه به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی به عنوان یکی از اقدامات مهم سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: تمامی اجزای سلامت کشور از جمله داروخانهها از اجرای آن منتفع میشوند. نسخه نویسی الکترونیکی، تصمیم دولت است و قبل از الزام دولت، سازمان تامین اجتماعی این برنامه را آغاز کرد و در برخی استانها موفقتر بودیم.
سالاری گفت: امسال در صدور نسخه نویسی الکترونیکی به نسبت سال گذشته رشد داشته ایم.
وی افزود: اخیرا نیز طرحی را اعلام کردیم مبنی بر اینکه همه پزشکان کشور میتوانند طرف قرارداد ما شوند. در کنار تسهیل همکاری و انعقاد قرارداد با پزشکان که به صورت کاملا غیرحضوری انجام میشود، پرداخت سهم سازمان تامین اجتماعی به پزشکان نیز در سریعترین زمان ممکن و ساعت ۲۴ هر روز انجام میشود. پزشکان دارای امضای الکترونیک سازمان نظام پزشکی ۹۵ درصد از سهم سازمان تامین اجتماعی و سایر پزشکان ۸۰ درصد از سهم سازمان را پایان همان روز و مابقی سهم سازمان را نیز طی یک ماه دریافت خواهند کرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه برای توسعه نسخه نویسی الکترونیکی نیاز است به حوزههای نرم افزاری و سخت افزاری آن توجه کنیم، گفت: در هردو بخش برنامههای خوبی تهیه شده است و برخی نیز اجرا شده اند.
دکتر محمد باقر ضیاء، رئیس انجمن داروسازان کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه کمک به داروخانهها کمک به زنجیره درمان کشور است، گفت: از پرداخت منظم مطالبات به داروخانهها تشکر میکنیم و آماده هستیم در طرحهای مرتبط مشارکت داشته باشیم.
در این جلسه تعدادی از اعضای انجمن داروسازان کشور به بیان مطالب خود پرداختند.