آب منطقهای مازندران
تسریع در آبرسانی شهرهای گروه الف مازندران
تا کنون ۷۰کیلومتر از خط انتقال آبرسانی شهرهای گروه الف شامل بابل، امیرکلا، بابلسر، هادیشهر و فریدونکنار تکمیل شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران،در پی گلایههای شهروندان بابلی مبنی بر قطع آب شرب شهری، استاندار مازندران در بازدید از سد البرز (آیت الله صالحی) منطقه لفور با حجم مخزنی ۱۱۰میلیون مترمکعب آب، از تسریع در آبرسانی به شهرهای گروه الف استان با پمپاژ ۳۰۰لیتر آب و رفع مشکل کمبود و قطعی آب به ویژه بابل خبر داد.
احمد حسین زادگان با بیان اینکه برای آبرسانی به این شهرها، نیازمند تصفیه خانه بوده، اما محدودیتهای بودجهای روند راه اندازی آن را با کندی مواجه کرده است گفت: بهره برداری از آبهای سطحی، تامین آب مورد نیاز مخازن سدها در مازندران از عوامل اصلی در تامین آب مورد نیاز شهرهای استان است.
معاون طرح و توسعه آب منطقهای مازندران هم در این بازدید گفت: از ۱۱سدّ در دست بهره برداری استان، ۴۰۰میلیون مترمکعب آب بهره برداری شده و این در حالی است که ۴میلیارد و ۵۰۰میلیون مترمکعب آب سطحی در مازندران فقط ۱۰ درصد آن قابلیت بهره برداری دارد.
داودیان، با اشاره به لزوم ساخت تصفیه خانه برای بهره برداری از آب ذخیره شده پشت سدّ آیت الله صالحی و وجود ۵۰هزار مترمکعب مخزن در این طرح افزود: این حجم اندک آب مهار شده با راه اندازی پمپ با هدف هدایت آب در شبکه مدار آبرسانی شهری هدفگیری و هم اکنون بخشی از آب مهار شده راهی شهرستان بابل میشود.
معاون طرح و توسعه آب منطقهای مازندران با اشاره به اینکه در طرح اصلی آبرسانی شهرهای گروه الف شامل شهرهای بابل، امیرکلا، بابلسر، هادیشهر و فریدونکنار ۹۰کیلومتر خط انتقال وجود دارد گفت: تاکنون ۷۰کیلومتر از این خط انتقال تکمیل شده است.
داودیان، به کدورت بالای آب دریافتی ذخیره شده سدّها اشاره و تصریح کرد: به دلیل دریافت آب خام، هنگام بارندگی کدورت آب بالا رفته و با توجه به استفاده از تصفیه خانه موقت، امکان تصفیه آن وجود نداشته و هم اکنون ۳۰۰تا۵۰۰ لیتر آب به تصفیه خانه اضطراری ارسال شده و ۲۰درصد مشترکان شهرستان بابل دچار مشکل هستند، و امیدواریم قطعی آب جبران شود.
معاون طرح و توسعه آب منطقهای مازندران از ابتکارات انجام شده متخصصان در استحصال آب پشت سدّ خبر داد و گفت: به دلیل تراز بالای مخزن و تامین آب از دریچه ها، با کدورت بالا روبرو بوده، و سعی میشود با استفاده از پمپاژ کردن آب در کمتر از ۲۴ساعت مشکل برطرف گردد.
گفتنی است؛ برای بهره گیری از ذخایر آبی مازندران ۱۰سدّ در دست مطالعه قرار داشته که صدور مجوز برای برخی از آنها، موجب تسریع در آبرسانی خواهد شد.
چقدر فکر میکنید که حرفتان خریدار داره ؟! در استان مازندران ،آنهم شهرستان بزرگ مثل بابل بااین همه آبهای روان و فراوان موجود ، باید دراین وضعیت بسر ببرد ! چرا دارید این همه داستان و هزیون در هر سال مطرح میگید ، طرح مطالعاتی ، بودجه ، و..... دیگر بس کنید این همه حرکات پوپو لیستی را ، به عمل کار برآید به سخندانی ( سخنرانی ) نیست ، شجاعت بخرج دهید و عدم توانایی و مدیریت را به خودتون بپذیرید و از مردم غذرخواهی نموده و .......