کشمش به روش سنتی (شغار) در شیروان تهیه می شود.
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛بطور ساده مراحل مختلف تهیه کشمش را میتوان به انتخاب نوع ماده اولیه و زمان برداشت، آماده سازی، خشک کردن، بسته بندی،نگهداری و تقسیم نمود.
از قدیم الایام برای فرآوری کشمش از ” شغار ” که یک مادهی کاملا طبیعی و سالم و کمیاب است استفاده میشده تا از گزند حشرات موذی و میکروبها در امان باشد، اما با آمدن مواد شیمیایی، بدون توجه به مضرات بالای آن، آن را جایگزین شغار کردند.
عکاس: بشیر روشن دل
در شغار احتمال وجود باکتری و الودگی هست
اما شرکت ها شیمیایی ماده موثره این شغار که همون پتاسیم کربنات باشد رو با خلوص 99% بدون الودگی میدن و کشاورز بدون نیاز به چندین کیلو شغار اونم با پلشت کاری زیاد فقط با 2 لیوان پتاسیم کربنات این کارو میکنه
هیچ مشکلی هم نداره
اگه فکر میکنید علم اینقدر مزاحم هست خب نویسنده محترم شما از جوب آب بخورید مبادا که اب بعدنی الوده هست!!!!