به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ استاد دانشگاهی در حال مکالمه با تلفن همراهش است که تصادف میکند و مسافر دیار باقی میشود. در ابتدا باور نمیکند از سرای فانی رخت بر بسته، اما رفته رفته مجبور است باور کند وارد دنیایی دیگر شده است.
مسیر پر پیچ و خم و دستهای شخصیت اصلی داستان خالی است. برای تک تک کارهای کرده و نکرده اش باید پاسخ دهد.
از زبانی که باید برای دفاع از حق به حرکت در میآمده، اما نیامده تا قدمی که باید برای کار خیری برداشته میشده، اما نشده است.
اما در این مسیر سخت آنچه به مدد این شخصیت میآید دعای خیر مادر است و قدمهایی که در مسیر خدمت به امام حسین (ع) برداشته است.
در این نمایش بزرگ هم از مسائل روز جامعه و هم از لازمههای سعادت در آخرت گفته میشود؛ به گفته کارگردان این نمایش همه چیز بر اساس اسناد موجود است و کارشناسان مذهبی آن را تأیید کرده اند.
آقای صادق فتاحی کارگردان این نمایش در باره آن میگوید: در این نمایش ۴ بازیگر اصلی و ۱۵۰ هنرور حضور دارند. پیش تولید نمایشی با این وسعت ماهها طول میکشد، اما به دلیل شرایط موجود تلاش کردیم در کمتر از ۱۱۰ روز آن را به سرانجام برسانیم.
وی ادامه داد: مفهوم معاد مفهوم حساسی است و این را میدانستیم که برای پرداختن به آن باید دقت زیادی به خرج دهیم. به همین دلیل از کارشناسان مذهبی صاحب نامی کمک گرفتیم و خوشبختانه افرادی که این نمایش را دیده اند میگویند مشکلی ندارد.
«محشر» به لحاظ فنی هم کاری قابل توجه است. از نور پردازیهای حرفهای تا جلوههای ویژه میدانی که به خوبی اجرا شده است.
نمایش که تمام میشود مخاطبان تا چند دقیقه به فکر فرو میروند و همین یعنی «محشر» به هدف خود رسیده است.
یکی میگوید، محشر تلنگری بود که از این روزمرگیها بیدار شویم.
دیگری میگوید همیشه به فکر این هستیم که دلار فلان میزان بالا رفت و سکه بهمان میزان گران شد غافل از اینکه مسائل مهم تری در زندگی داریم.
مرد جوانی از ابعاد فنی کار تعریف میکند و بانویی میگوید اینکه کار گروهی به این عظمت به این خوبی در بیاید جای تقدیر دارد.
«محشر» که کاری از سازمان هنری رسانهای اوج بود و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی در پارک ارم اجرا میشد فرصتی بود برای قدری تفکر؛ حلقه مفقوده عصر حاضر.