مدیرکل دفتر آموزشگاه فنی وزارت آموزش و پرورش؛
گرایش۳۱ درصدی دانش آموزان متوسطه استان به رشتههای فنی
ارتقاء گرایش دانش آموزان به رشته های فنی حرفه ای در کهگیلویه و بویراحمد مستلزم مشارکت همگانی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیر کل دفتر آموزشگاه فنی وحرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به حضور ۳۱ درصدی دانش آموزان متوسطه این استان در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش ضرورت دارد از ظرفیتهای جلب مشارکت، آگاهی بخشی، فرهنگ سازی و خانوادهها برای ارتقاء آن با توجه به میانگین ۳۵ درصدی در کشور استفاده کرد.
سیدمصطفی آذرکیش در یاسوج با بیان اینکه آموزش و مهارت از اولویتهای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است افزود: با توجه به شرایط جامعه تشویق و ترغیب دانش آموزان برای حضور در این رشتهها از برنامههای مهم این حوزه است.
وی ادامه داد: امسال ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز هنرستانها در کشور اختصاص یافته که برای توسعه رشتهها اعتبارات قابل توجهی به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص مییابد.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش کشور اضافه کرد: ارائه کتاب کارآفرینی در دوره متوسطه اول، اجرای طرح ایران مهارت و طرحهای خود اتکایی از برنامههای این نهاد است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: از۶هزار و ۲۲۲ هنرجوی هنرستان کهگیلویه و بویراحمد ۲هزار و ۲۵۹ نفر معادل ۳۶درصددر کلاس حضوری و بقیه از طریق درسنامه، آموزشهای فضای مجازی و آموزشهای تلویزیونی تحصیل میکنند.
هادی زارع پور افزود: پایین بودن روحیه کارآفرینی، ناکافی بودن اعتبارات و زیرساختها، تمایل بیشتر خانوادهها به رشتههای نظری از عوامل کاهش گرایش دانش آموزان به رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش در استان است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در تنوع رشته از ظرفیتهای بومی استان استفاده و استقبال خوبی از رشتههای جدید شده است.
ایوب رضایی به راهاندازی مجدد هنرستان کشاورزی بعد از ۱۵ سال اشاره کرد و افزود: از رشتههای گیاهان دارویی و پرورش ماهیان سردابی با توجه به شرایط اقلیمی و بومی استان استقبال شده است.