رئیس پلیس فتا از دستگیری کلاهبرداری خبر داد که در شبکههای اجتماعی از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکرد.
وی بیان داشت: شاکی ادامه داد، در بررسی برنامه تلگرامم که به مخاطبانم پیام ارسال شده بود، مراجعه و متوجه شدم شخص ناشناسی به حساب کاربری بنده دسترسی غیر مجاز پیدا کرده است و با دسترسی غیرمجاز به حساب تلگرام بنده به مخاطبان تلفنم پیامی مبنی بر نیاز مالی از طرف من ارسال و به برخی از آنها نیز لینک جعلی خرید شارژ و پیام درخواست شارژ اعتباری ارسال کرده ست که در نهایت از مخاطبانم کلاهبرداری کرده است.
این مقام سایبری توضیح داد: بررسی موضوع در دستور کار مهندسان پلیس فتا قرار گرفت و مهندسان پلیس فتا موفق شدند هویت واقعی متهم را به دست بیاورند.
رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، مشخص شد که تعداد زیادی سیم کارت با نام و مشخصات متهم در یکی از اپراتورها ثبت شده است. افزود: در مرحله بعدی از تحقیقات پلیسی مخفیگاه متهم شناسایی و نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد.
وی ادامه داد: متهم با هماهنگیهای قضائی در مخفیگاهش دستگیر و پس از انتقال به پلیس فتا به جرم ارتکابی اعتراف کرد.
این مقام پلیسی به شهروندان توصیه کرد: جرایم سایبری یکی از واقعیتهای غیر قابل انکار در فضای مجازی به شمار میرود شهروندان در نظر داشته باشند با وجود باز بودن بستر فضای مجازی و ورود هر کاربری در این بستر مسلما باید با احتیاط بیشتری نسبت به فعالیت اقدام کرد ضروری است تا شهروندان با استفاده از روشهای پیشگیرانه و مراقبتی نظیر فعالسازی احراز هویت دو مرحلهای برای کلیه شبکههای اجتماعی از بروز حوادث و سوء استفاده کلاهبرداران سایبری جلوگیری کنند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند.