معاون امور زنان ریاست جمهوری: برای ماندگار شدن انقلاب و ارزشها باید گفتگوی بین نسلی تقویت شود و با جوانان باید با زبان خودشان صحبت کرد.
وی افزود: در معاونت زنان ریاست جمهور برنامههای متعددی را با همکاری دستگاهها پیگیری میکنیم که مهمترین برنامه طرح «سپاس» است که ما در این طرح توفیق زیارت مادران شهداء را داریم.
خانم ابتکار گفت: هفت هزار زن شهید و حدود هفت هزار زن جانباز داریم که بیشتر آنها در بمبارانها دچار جراحت و همچنین شهادت شده اند و تکریم این زنان بسیار مهم است.
خانم ابتکار گفت: باید تجربه زیستی زنان ایثارگر و مادران و همسران شهداء جمع آوری و مستندسازی شود.
وی گفت: برخی با برداشتهای شخصی شان قصد دارند کلیدیترین مسائل دفاع مقدس را تحریف کنند که برای مثال ما در سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری دیدیم که چگونه ایشان پذیرش قطعنامه از سوی امام (ره) را نوعی درایت خواندند. اما عدهای به دنبال مباحث انحرافی بودند و این گونه القاء میکردند که امام (ره) مجبور به پذیرش قطعنامه شده اند.
خانم ابتکار در بخش دیگری از سخنانش بحث گفتگوی بین نسلی را مهم خواند و گفت: ما باید مسائل مان را به زبان نسل جوان منتقل کنیم و گر چه سینما، هنر و رسانهها اقدامات خوبی کرده اند، اما کافی نیست.
معاون امور زنان ریاست جمهوری گفت: بحث شهادت نباید برای ما افسردگی بیاورد چرا که شهادت حس آزادگی و پویایی است و داستان شهادت نباید مخاطب را افسرده کند و فلسفه شهادت را باید به دور از افسردگی تبیین کرد.
خانم ابتکار گفت: اگر چه در شهادت غمی نهفته است، اما غم حضرت اباعبدالله (ع) احیاگر و زنده کننده است و زنجیرها را پاره میکند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان در بخش دیگری از سخنانش در پیگیری مطالبات و مشکلات همسران شهدا تاکید کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم بحث حضانت فرزندان است که مثلا برای ثبت نام بچهها در مدرسه و امور بانکی شان دچار مشکل هستند.
خانم ابتکار گفت: نظام بانکی و وزارت خانههای آموزش و پرورش و بهداشت مخاطبان ما در مکاتبات هستند و امیدواریم راه حلهایی پیدا شود که اگر مشکلات حل شود به نوعی مشکلات همه زنان سرپرست خانوار هم حل خواهد شد.