مدیرکل تعزیرات شهر تهران گفت: در پنج ماهه ابتدایی امسال ۲۲۰ فقره پرونده مربوط به احتکار وارد این اداره کل شد که ۱۸۰ فقره آن رسیدگی و منجر به صدور حکم شده است.
آقای محمد علی اسفنانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: ۱۲ هزار و ۵۰ فقره پرونده گرانفروشی هم داشتیم که بیش ۱۰ هزار مورد از آن رسیدگی و منجر به صدور حکم شده است.
وی گفت: یکی از مهمترین پروندههای ورودی به تعزیرات مربوط به ایفا نکردن واردکنندگان به تعهدات ارزی شان است مبنی بر این که در قبال دریافت ارز یا کالایی وارد نمیکنند و یا کالای دیگری غیر از تعهدات وارد میکنند.
وی گفت: در هیمن ارتباط یکی از شرکتها به دلیل ایفا نکردن تعهدات ارزی به پرداخت ۲۸ میلیون و ۸۴۳ هزار یورو محکوم شد که این حکم قطعی شده و به اجرا در آمده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران همچنین به تعطیلی ۲ موسسه پزشکی غیر مجاز در تهران اشاره کرد و گفت: متاسفانه ما هر چند وقت یکبار شاهد افتتاح چنین مراکزی هستیم که بدون مجوز و رعایت مقررات فعالیت میکنند.
آقای اسفنانی در پاسخ به سوالی انجمنها را در تعیین قیمت مرغ و تخم مرغ بسته بندی و همچنین حبوبات فاقد صلاحیت خواند و گفت: هیچ انجمنی حق قیمت گذاری ندارد و انجمنها به نوعی باید کار علمی و مطالعاتی کنند و فقط میتوانند قیمت پیشنهادی خود را به سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان اعلام کنند تا سازمان در مورد قیمت تصمیم گیری کند.