آموزش و پرورش مازندران
بهره برداری از دو واحد آموزشی در نوشهر
دبستان های پسرانه شهید هرج پور و دخترانه حضرت سمیه (س) در روستای کوشکسرا بخش مرکزی شهرستان نوشهر به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در مراسم بهره برداری از این فضای آموزشی گفت: این مدرسه ۹ کلاسه در زمینی اهدایی به مساحت هزار و ۵۷۵ مترمربع، زیربنای آموزشی به مساحت هزار و ۵۰۰ مترمربع، اعتبار ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملّی و در قالب دو دبستان پسرانه شهید محرمعلی هرج پور و دخترانه حضرت سمیه (س) برای دانش آموزان روستای کوشکسرا بخش مرکزی شهرستان نوشهر ساخته شده است.
علیرضا سعدی پور شبکه شاد را یکی از اساسیترین فضای مجازی آموزشی کشور دانست و افزود: با توجه به اینکه راه اندازی شبکه شاد نخستین تجربه آموزش و پرورش محسوب میشود، اما برای استفاده همه دانش آموزان از این فضا نیازمند مساعدت شرکت مخابرات با هدف ارتقای پهنای باند اینترنت و نیز فراهم شدن ملزومات آن برای همه خانوادهها هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تجهیز هزار و ۸۵۳ مدرسه روستایی استان، به اینترنت رایگان دوساله و ارتقای پهنای باند اینترنت سایر نقاط مازندران، تا چند هفته آینده توسط شرکت مخابرات استان گفت: ۵ شیوه دستیابی به آموزش شامل حضوری، غیرحضوری، الکترونیکی، شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی و همچنین استفاده از درسنامه در قالب سی دی و دی وی دی توسط ادارههای آموزش وپرورش شهرستانها و مناطق و نیز سرگروههای آموزشی تهیه و در اختیار مدیران مدارس قرار گرفته است.
سعدی پور افزود: امسال سه نفر از ۳۰ رتبه زیر ۱۰ کشور، مازندرانی بوده و علاوه بر آن بعد از ۲۳ سال، ۲۶ دانش آموز این استان به مرحله نیمه نهایی المپیاد علمی کشور، راه یافتند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران هم با بیان اینکه ۶۰۰ کلاس درس استان نیاز به بازسازی داشته، بر ضرورت مشارکت بیشتر خیّران در این امر تاکید کرد و گفت: از ۱۳ هزار کلاس درس دارای سیستم گرمایشی بخاری نفتی و گازی در مازندران، تاکنون ۱۱ هزار کلاس به سیستمهای استاندارد گرمایشی مجهز شده و بقیه در حال تجهیز شدن هستند.
قربانعلی شیرزاد با اشاره به اینکه در حال حاضر همه بخاریهای نفتی در مازندران جمع آوری و سیستمهای گرمایشی استاندارد مانند رادیاتور برقی یا کوره حرارتی جایگزین آنها شده است افزود: سیستمهایی مانند شوفاژ و پکیج به دلیل استفاده نکردن از اکسیژن داخل کلاس برای تولید گرما، سامانه گرمایشی استاندارد محسوب میشوند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: استفاده از اکسیژن کلاس برای احتراق در بخاریها از جمله گازسوز، نفتی یا هیزمی موجب تولید مونواکسیدکربن و نیز ایجاد خفگی، سرگیجه و کاهش هوشیاری دانش آموزان خواهد شد.
شیرزاد، به تحویل ۱۵ فضای آموزشی با حدود ۱۷ هزار مترمربع شامل ۴۰ کلاس و هزینه ۴۰ میلیاردتومان امسال در هفته دولت به آموزش و پروررش مازندران اشاره کرد و افزود: مهر امسال نیز ۲۲ فضای آموزشی شامل ۱۴۸ کلاس درس با زیر بنای ۲۷ هزار مترمربع و هزینه ۱۱۲ میلیاردتومان، آماده بهره برداری بوده و روند آماده سازی فضاهای آموزشی، تا پایان سال ادامه دارد.
گفتنی است؛ ۵۳۶ هزار دانش آموز سال تحصیلی پارسال، در ۴ هزار و ۸۰۰ مدرسه و ۲۲ هزار کلاس تحصیل کردند.
شهرستان نوشهر با ۱۳۸ هزارنفر جمعیت، بیش از ۲۲ هزار دانش آموز و نوآموز و ۱۴۱ مدرسه دارد.