۶ طرح از هشت طرح کمیسیون ماده پنج، مربوط به طرح ساماندهی میادین شهری مانند بهارستان، ولیعصر (عج)، فردوسی، اختیاریه و منیریه است.
به گفته او؛ ۶ طرح از هشت طرح کمیسیون ماده پنج، مربوط به طرح ساماندهی میادین شهری مانند بهارستان، ولیعصر (عج)، فردوسی، اختیاریه و منیریه است، دو طرح دیگر هم با انتقادات و اصلاحات در کمیسیون ماده پنج مواجه شد. همچنین قرار است بحثهایی درباره مترو و ساماندهی برخی از میادین از لحاظ ساماندهی برای عابران پیاده بررسی شود.
نوروزاده با بیان اینکه ۲۰ طرح هم با مشاوران و مراکز دانشگاهی در حال انجام است، توضیح داد: طرح آسیب شناسی طرح تفصیلی که با دانشگاه تربیت مدرس جلو میرود، بحث TOD شهر تهران که با دانشکاه تهران در حال انجام است و مقوله پارکینگ در شهر تهران و اصلاح ضوابط به خصوص در بخش مرکزی شهر در دستور کار است.
او ادامه داد: حریم بزرگراههای ۲ رودخانه مهم تهران مانند گلابدره و فرحزاد در حال بررسی کارشناسی بر اساس نقشههای حریم شهری است که وزارت نیرو به شهرداری تحویل داده است. علاوه بر اینها در کن و فرحزاد طراحی شهری محله فرحزاد و محله کن در دستور کار است.
مجتبی شکری، مدیرکل حریم شهر تهران هم در این نشست خبری، گفت: حفاظت از حریم با توجه به نرخ رشد جمعیت و نرخ رشد قیمت مسکن در شهر سبب شده برخی از مردم بنا به نیازشان یا انگیزه سرمایهگذاری، به حریم نگاه ویژهای داشته باشند که این خود، با بحث صیانت از حریم مغایر است.
او ادامه داد: بر اساس گزارش استانداری با توجه به گستردگی شهر تهران کمترین تخلفات در این شهر رخ داد به طوری که رشد تخلفات ۱۸ درصد منفی بوده است. با این حال زمانی که قیمت مسکن در شهر بسیار بالا میرود انگیزه برای دست اندازی به حریم هم افزایش پیدا میکند.
شکری با بیان اینکه در بخشهای جنوبی تهران مانند مناطق ۱۸، ۱۹، ۱۵ و ۲۰ تداخلاتی به دلیل نزدیکی با شهرستانهای اطراف با فرمانداریها داریم، اضافه کرد: این رخداد سبب شده تا دوگانگی مدیریت صورت بگیرد. اما در این محدوده کمیته صیانت تشکیل شده که در حال تشکیل شورای عالی صیانت با حضور رئیس قوه قضاییه و شهردار تهران هستیم.
مدیرکل حریم شهر تهران افزود: باوجود اینکه لایحهای در ارتباط با بحث حریم شهر تهران به دولت ارایه شده؛ اما این موضوع یکسال و نیم مسکوت مانده و به نوعی حل آن فرسایشی شده است.