رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش: خیلی از پیشرفتهای نظامی قابل بازگو کردن نیستند، اما همین مقداری از آن که آشکار است، اعجاب انگیز است.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس موجب شد ملت ایران در برابر توطئه های سیاسی، نظامی و ... بایستد، ادامه داد: ارتش در دوران هشت سال دفاع مقدس، بیش از سه میلیون ایثارگر، ۲۰۷ هزار جانباز و ۴۸ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است؛ بنابراین پرداختن به نقش هر یک از رزمندگان ارتش، سپاه و بسیج در دوران دفاع مقدس، کاری بزرگ را میطلبد.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش خاطرنشان کرد: ملت ایران با دست خالی مقابل دنیا ایستاد؛ لذا این دوران نباید هیچگاه از یاد مردم برود و این تاریخ منحرف شود.
وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، کارنامهای ارزشمند از خود به یادگار گذاشت تا آیندگان با استفاده از این تجارب راه مقاومت تا پبروزی کامل را ادامه دهند.
امیرسرتیپ دوم فولادی با یادآوری روز دوم مهر سالروز اعزام دانشجویان دانشگاه افسری به جبههای نبرد حق علیه باطل گفت: ۴۸ ساعت بعد از آغاز جنگ، فرمانده وقت دانشکده افسری ارتش، شهید سید موسی نامجوی، دانشجویان را در محلی جمع کرده و وضعیت را برایشان تشریح و به آنها گوشزد کرد که، چون دوره دانش آموختگی دانشجویان تمام نشده و در حال تحصیل هستند اجباری بر حضور در میدان جنگ نیست، اما به دلیل و ضعیت حاد آن زمان از آنها کمک طلبید، اما تصمیم نهایی را به خود دانشجویان واگذار کرد. دانشجویان نیز آمادگی حضور خود را در ماموریت خوزستان اعلام کردند و این یکان اولین یکان کلاسیک و منظمی بود که به خوزستان اعزام شده و مانع پیشروی بیشتر دشمن در مناطق مرزی شد.
وی گفت: امروز روز تولید ملی، آمادگی دفاعی و خود باوری نامگذاری شده است و ما در طول دفاع مقدس با این که جوانهای زیادی را از دست دادیم، ولی خون شهدا موجب اتکا به نفس، عزت، استقلال و خودباوری در کشور شد.
امیر فولادی خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۶۲ و در آن شرایط سخت و خارج شدن مستشاران نظامی خارجی با تشکیل معاونت جهاد خود کفایی توانست با راه اندازی، بازسازی و تعمیر تجهیزات؛ در قطعه سازی و قطعهرسانی نیازمندیهای اصلی صحنه نبرد مانند توپ، تانک، رادار، کشتی و زیر دریایی در کشور را تامین کند.