تفاهم نامه حمایت استانداری خراسان شمالی از فعالیت کانونهای فهما منعقد میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی
محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی در این نشست به اهمیت نقش کانونهای فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و گفت:اعتقاد داریم که با بهره مندی از مساجد و ظرفیت این کانونها، میتوان آسیبهای اجتماعی را مرتفع ساخت و از آن پیشگیری کرد.
نماینده عالی دولت درخراسان شمالی همچنین باعنوان اینکه حمایت از فعالیتهای کانونهای مساجد دغدغه ماست،از اقدامات جهادی و خودجوش فعالان کانونها و اجرای برنامههای نیک اندیشانه و خیرخواهانه در ایام قرنطینه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و نیز همیاری و کمک به قشر آسیب دیده، قدردانی کرد.
شجاعی در ادامه ضمن حمایت از طرحها و ایدههای کانونهای فهما، اظهار امیدواری کرد:با انعقاد تفاهمنامه فی ما بین استانداری و ستاد کانونهای مساجد کشور بتوانیم در مدت زمان کوتاه باقی مانده تا پایان برنامه ششم توسعه کارهای بزرگی در جهت ارتقاء فعالیتهای فرهنگی هنری در کانونها انجام دهیم.
حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی،رییس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور نیز در تماس تلفنی از حسن نیت استاندار خراسان شمالی قدردانی کرد.
دکتر ارزانی، امضاء تفاهم نامه همکاری و حمایت از فعالیتهای فرهنگی هنری در کانونها که از سوی وزیر ارشاد اسلامی به استانها ابلاغ شده را اقدامی ارزشمند خواند و خواست تا نسبت به اجرایی شدن این موضوع از سوی استان، اهتمام ویژه صورت گیرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی نیز در ابتدای این نشست گزارشی از اقدامات و فعالیتهای انجام شده، در کانونها ارائه کرد و گفت: ۳۸۹ کانون فرهنگی در مساجد استان فعال است که تمامی کانونها در نخستین رویداد ملی فهما که سال گذشته با هدف یکپارچه سازی و ساماندهی کانونهای مساجد در قالب سامانه بچههای مسجد اجرا شد، مشارکت داشتند.
هاشم شیرازیان به درخشش استان خراسان شمالی در بین استانهای برگزیده هشت گانه فهما در رشته فضای مجازی و رسانه نیز اشاره کرد و گفت: درخشش فعالان کانونهای مساجد، اراده و همت آنها در عرصههای مختلف و جشنواره ملی و بین المللی همچون برگزیده شدن پیاپی در جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران، نیز شایان ذکر است.
شیرازیان، به برنامه ششم توسعه اشاره کرد و اهمیت تأسیس کانون فرهنگی هنری در نقاط مختلف شهری و نیز روستاهای بالای هزار نفر جمعیت را مورد توجه قرار داد و خواستار حمایت و مشارکت فرمانداری ها، بخشداریها و همچنین دهیاریها برای همیاری این بخشها در محقق شدن سهمیه استان و تاسیس کانونها به ویژه در مناطق روستایی مورد نظر شد.
وی همچنین صدور مجوز الکترونیکی برای هر کانون را از مهمترین برنامههای در دست اجرا برای ساماندهی و هویت بخشی به فعالیت کانونهای استان در سامانه بچههای مسجد نام برد و حمایت از گروههای هنری سرود و تئاتر مساجد، اجرای طرح سه شنبه تکریم و نیز دیگر برنامهها و طرحهای تعریف شده ویژه مناسبتهای ملی و مذهبی را خواستار شد.