آزمون مجدد برای مشمولان سوادآموزی که حدنصاب نمره را کسب نکرده اند برگزار می شود.
حسین مونسان در خصوص تأمین کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش افزود: کمبود آموزش دهنده از طریق معلمان انجام می شود.
وی ادامه داد: در استانهایی که نیاز به آموزش دهنده جدید باشد امکان فعال شدن تأییدشدگان غیرفعال و کسانی که آزمون جهاد دانشگاهی را گذرانده اند وجود دارد.
مدیرکل منابع انسانی سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: منابع آزمون مجدد همان منابع آزمون قبل است ولی زمان آن به زودی اعلام می شود.
آقای مونسان افزود: با توجه به تغییرات سامانه، آموزش دهندگان فعالی که در سال جاری تمایل به همکاری با حوزه سوادآموزی دارند باید در این سامانه اعلام آمادگی کنند.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی هم از اجرای پیوند سواد وزندگی از طریق مراکز یادگیری محلی خبرداد و گفت: سهمیه استانها تعیین شده که پس از انتخاب مراکز یادگیری در استانها فعالیتهای آن با اولویت حرفه آموزشی به منظور جهش تولید انجام می شود.
احمد خاکزاد افزود: بهره گیری از شبکه های اجتماعی و ظرفیت صداوسیما، تقدیر از آموزش دهنده های فعال در دوران کرونایی، و ترویج پویش های آموزشی از اولویتهای کاری خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی در موضوع پرداخت مطالبات آموزش دهنده ها مربوط به سال 98 گفت: با رایزنی انجام شده، به زودی وزارت آموزش وپرورش بخش مهمی از این مطالبات را مرتفع خواهد کرد.
پرویز کوثری به تدوین وتهیه کتاب زندگی سردار شهید قاسم سلیمانی برای دوره های سوادآموزی اشاره کرد و افزود: 8 استان از جمله کهگیلویه وبویراحمد در تهیه این کتاب مشارکت داشتند که از آنان تقدیر می شود.
مدیرکل ارزیابی ونظارت سازمان نهضت سوادآموزی کشور هم گفت: ضرورت دارد برای توسعه آموزشهای مجازی در سال جاری تمامی آموزش دهندگان فعال نرم افزار شاد را نصب کنند.
مهدی نامجومنش افزود: آموزش دهندگان پس از نصب این برنامه و شروع فعالیتها از طریق فیلم، عکس و فایل صوتی محتوای آموزشی را در شرایط کرونایی به سوادآموزان ارائه می دهند.