شناسایی ۱۶ دستگاه اجرایی پرخطر کرونایی در تهران
دکتر زالی: تاکنون ۱۶ دستگاه پرخطر در تهران شناسایی شده اند که حضور در این مجموعه ادارات به صورت فیزیکی منتفی است.
دکتر علیرضا زالی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره دورکاری کارمندان و ادارات تهران گفت: بحث بسیار مهم در این خصوص حضور نداشتن کارکنان در ادارات است که پیشنهاد میکنیم حضور فیزیکی کارمندان در ادارات کم شود.
وی گفت: خدمات غیرحضوری باید به تمام دستگاههای اجرایی تسری پیدا کند و با ایجاد یک روش چرخشی و موضعی هم خدمت رسانی در تهران دچار اخلال نشود و هم به کاهش موج جدید کرونا در تهران کمک کنیم.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: به ستاد ملی کرونا پیشنهاد اجرای مجدد دورکاری کارمندان ادارات را ارائه کردیم و تاکید ما این است که محدودیتهای مربوط به حضور کارمندان در ادارات دوباره اعمال شود.
وی گفت: یکی از بخشهایی که ما در این زمینه در ادوار گذشته از آن استفاده کردیم بحث تقلیل ظرفیت کارکنان بود که پیشنهاد تهران تا سقف ۵۰ درصد بود، اما با یک سوم موافقت شد که اکنون تعلیق شده است.
دکتر زالی افزود: اکنون درخواست موکد ما این است که با توجه به بحرانی شدن شرایط تهران این دورکاری و برخی از این محدودیتها که در زمره محدودیتهای گروه ۳ و ۴ است، دوباره اعمال شود.
وی گفت: ما در ساعات اوج سفر تهران در حمل و نقل عمومی با افزایش مراجعان و تردد مواجهیم که با حضور کارکنان در بخشهای مختلف این افزایش تردد تشدید میشود و برای کاهش این موج باید بتوانیم تولید سفر درون شهری را برطرف کنیم.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: پیشنهاد ما این است که ما دوباره بحث دورکاری را در دستور کار قرار دهیم و در این مدت تلاش ما بر این بوده است که حداقل در بخشهای که امکان این وجود دارد از ظرفیت دور کاری در تحقق دولت الکترونیک استفاده شود.
وی گفت: در چند ماه اخیر این کار به شکل گیری مهارت جدید در بخشهای اجرایی و اداری و خدماتی کشور منجر شده است و هر روز شاهد این موضوع هستیم که دستگاههای اجرایی و خدماتی به سمت استقبال برای اجرای برنامههای الکترونیکی هستند تا به جای حضور افراد، خدمات غیر حضوری ارائه بدهند.