رئیس پژوهشکده دفاع مقدس: عرصه جنگ تحمیلی محل تلاقی قدرتهای استکباری، کشورهای ارتجاع منطقه و صدام بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ابوالحسن کبیری در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: زمینه دشمنی و جنگ تحمیلی، استکبار و در راس آن آمریکا بود از کودتا تا جنگ تحمیلی همه در راستای نابودی و سرنگونی نظام اسلامی بود.
کبیری گفت: کشورهای منطقه بعد از انقلاب و برداشت اشتباه از صدور انقلاب وارد کارزار و حمایت از صدام شدند.
وی افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس به اشکال مختلف از صدام حمایت میکردند.تنها عربستان و کویت ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار در اختیار صدام قرار دادند.
کبیری گفت: بندر عقبه عراق محل تردد کمکهای مالی و پشتیبانی کشورهای منطقه به صدام بود.
رئیس پژوهشکده دفاع مقدس افزود: اردن و مصر گردانهای نظامی در اختیار صدام گذاشته بودند.
کبیری گفت: فرانسه بیشترین کمکهای نظامی از جمله هواپیماهای سوپر استاندارد و موشکهای لیزری در اختیار عراق قرار داده بود.
وی افزود: در پذیرش مجروحان جنگ شیمیایی از طرف آلمان، بحث انسان دوستی مطرح نبود؛ بلکه آنها میخواستند تاثیر بمبهای خود را روی رزمندگان ایران بررسی کنند.
رئیس پژوهشکده دفاع مقدس افزود: آمریکا، انگلیس، شوروی، بلژیک و غیره سامانههای هوایی و اطلاعاتی در اختیار صدام قرار میدادند.
محمدرضا فولادی - رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هم گفت: ارتش بعد از انقلاب با توطئههایی از جمله کودتا، انحلال و ... مواجه بود که تمام اینها نقش بر آب شد.
وی افزود: حمایت از صدام از کشورهای مختلف انجام میشد و این یادآور وجود جبهههای مختلف در مقابل اسلام و پیامبر بود.
فولادی گفت: رد پای کشورهای منطقه از قبیل دادن پول و اهدای لوازم و پشتیبانیهای مختلف در جنگ ۸ سال جنگ تحمیلی کاملاً عیان است.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: تا زمانی که صدام در حال پیشروی بود سازمانهای بین المللی سکوت کرده بودند، اما زمانی که قدرت ایران قوام گرفت وارد میدان شدند و ایران را وادار به عقب نشینی میکردند.
وی افزود: سازمانهای بین المللی تحت سلطه قدرتهای استکباری هیچ وقت واکنش عادلانه نداشته اند ضعیف نمیتواند حقش را از سازمانهای بین المللی بگیرد برای گرفتن حق خود باید قوی شد.
فولادی افزود: اصل پایداری، استقلال و ایمان به مردم و عدم اعتماد به دشمن در رهبری امام خمینی(ره) باعث پیروزی ایران شد.