رئیس مرکز پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا: برای جلوگیری از آسیبها و تهدیدات موجود علیه دانش آموزان حتما معلمان تمام فعالیت درسی خود را در نرم افزار شاد اجرا کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه استفاده از نرم افزارهای فیلتر شده نیاز به استفاده از نرمافزارهای عبور از فیلترینگ دارد، به معلمان و مدیران محترم مدارس توصیه میشود از الزام والدین و دانش آموزان جهت حضور در کلاسهای مجازی آموزشی تحت شبکههای اجتماعی فیلتر شده و خارجی پرهیز کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: استفاده از نرم افزارهای شبکههای اجتماعی خارجی فیلتر شده به جهت اینکه برای دسترسی، نیاز به نصب فیلترشکن دارد و این امر دسترسی دانش آموزان را به هر گونه محتوا امکانپذیر میکند، خطرناک است که میتواند باعث آسیبهای روحی و روانی دانشآموزان شود.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه امکان ارتباط گیری مجرمان سایبری در نرم افزارهای خارجی با دانش آموزان وجود دارد، گفت: ورود و حضور دانش آموزان در نرم افزارهای خارجی و عضویت در گروههای مختلف میتواند آسیبهای محتوایی برای دانش آموزان داشته و آنان را در دام مجرمان سایبری و یا اخاذان و زورگیران سایبری گرفتار کند.
وی با اشاره به حس کنجکاوی دانش آموزان و اطلاعات محدود آنها از تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی خارجی افزود: احتمال افتادن در دام شیادان و تبهکاران فضای مجازی و آسیبهای روحی و روانی برای آنها دور از انتظار نیست.
به گفته سرهنگ رجبی دسترسی به محتوای غیر اخلاقی و نامناسب از دیگر تهدیدات و آسیبهای نرم افزارهای خارجی است که نباید نادیده گرفته شود.
این مقام مسئول توصیه کرد: معلمان عزیز تحت هیچ شرایطی با توجه به تهدیدات و آسیبهای شبکههای اجتماعی خارجی فلیتر شده نه تنها در این نرم افزارها آموزشی برای دانش آموزان ارائه ندهند بلکه حتی این دست نرم افزارها را هم به دانش آموزان توصیه نکنند.