کار برداشت انجیر ازسطح سه هزار هکتار از باغهای شهرستان ساوه آغاز شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی ساوه گفت: کار برداشت انجیر از ۳۲۰۰ هکتار از باغات این محصول در ساوه آغاز شده است
محمودی میانگین برداشت انجیر را ۱۰ تن در هر هکتار عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود ۳۲ هزار تن انجیر امسال از باغهای این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
او با اشاره به ارقام انجیر کشت شده در ساوه اضافه کرد: انجیر سیاه و انجیر گلابی از ارقام کشت شده ی این محصول است که بیش از ۷۰ درصد انجیر ساوه به کشت رقم زرد پیازی اختصاص دارد.
مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی ساوه یادآور شد: برداشت انجیر که از شهریور ماه آغاز می شود و تا پایان مهرماه ادامه دارد برای بیش از ۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد می کند.
انجیر ساوه برای عرضه به بازارهای شهرهای همجوار نیز ارسال می شود.