قائم مقام مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا در فروش و خدمات پس از فروش گفت: هیچ تعهد معوقی نداریم و اگر همین خودروهای ناقص را تحویل دهیم به ازای همه تعهداتمان خودرو تولید کرده ایم.
وی گفت: ایران هوشمندانه وارد شد و ما با وجود همه مشکلات و با کار جهادی تولید را ادامه دادیم و با وجود شیوع بیماری کرونا افزایش تولید هم داشتیم.
قائم مقام مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا افزود: از قوه قضاییه میخواهیم به صنعت خودرو نگاه حمایتی داشته باشد و چون از نظر رسانه ها، صنعت خودرو جذاب به نظر میرسد هیچ کسی نمیخواهد حرف ما را بشنود.
آقای باقری درباره خودروهای نیسانی که به دلیل مسائل زیست محیطی پلاک نمیشود، گفت: ما از دادستان کل کشور میخواهیم در این خصوص ما را کمک کنند تا بیش از این مردم ناراضی نشوند.
در ادامه این نشست تعداد دیگری از مسئولان گروه خودرو سازی سایپا به مشکلات این صنعت اشاره کردند.
یکی از مسئولان گفت: ما هم اکنون ۳ هزار و ۶۰ خودروی پلاک نشده داریم و تقاضا میکنیم سازمان حفاظت محیط زیست در مورد این خودروهای ال ۹۰ با ما همکاری کند تا بیش از این هزینه پارکینگ ندهیم و تجمعهایی هم که در این باره تشکیل میشود دیگر تشکیل نشود.
در این نشست اینگونه مطرح شد که در بحث تبدیل موتور z۲۴ نیسان به یورو ۵ اقدامات خوبی شده است که البته باید کل موتور عوض شود و در همین خصوص با یک شرکت خارجی مذاکراتی داشتیم که به علت تحریم ما را ترک کرد.
در این نشست مطرح شد: ما هم اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه نیسان آماده تحویل به مشتریان داریم، اما در پارکینگ مانده است و هر روز سود تأخیر میدهیم.
رسوب بسیاری از تجهیزات خودرو در گمرک از دیگر علل ناقص بودن برخی خودروها اعلام و گفته شد ما در این چند ماه حتی با کمبود تریلی برای حمل خودرو مواجهیم و تریلیها ترجیح میدهند در مسیر ایران به عراق کار کنند چرا که ۵۰ میلیون تومان کرایه میگیرند.
در ادامه این نشست نماینده دادستان کل کشور گفت: ما برای شفاف سازی به مردم آمدیم تا بدانند چرا تعدادی خودرو در پارکینگها نگهداری میشود و ناقص است.
آقای بابایی افزود: قطعاً قسمتی از خودروهای شما مشکل پلاک دارد که با سازمان محیط زیست تعاملاتی صورت گرفته است و قطعاً بعضی از خودروها مشکل قطعه دارد که از طریق شرکتهای دانش بنیان باید تلاش کنید نیازتان به واردات قطعه به صفر برسد.
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران هم در این نشست گفت: هدف ما کمک به خودرو ساز است، اما مباحثی در فضای مجازی مطرح میشود که مردم را نگران میکند.
آقای ناصر مدیحی افزود: شما ۴۲ هزار دستگاه خودروی ناقص دارید که بخشی به مشکل گمرک برمی گردد که درخواست مان از قوه قضائیه این است که پیگیری کند.
وی گفت: درباره ۳ هزار و ۶۰ دستگاه نیسان هم همه تلاش ما این است که با سازمان حفاظت محیط زیست تعاملاتی انجام شود تا این معضل برطرف شود.
آقای مدیحی افزود: شکایتهایی از شرکت سایپا به تعزیرات شده و درخواست ما این است که مسئولان حقوقی سایپا در مذاکره با ما مشکلات مردم را حل کنند.