معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش: پدافند هوایی در بیشتر حوزهها اعم از رادار و پهباد و جنگ الکترونیک و سایبر امروز در منطقه به عنوان یک قطب است و صاحب توانمندیهای بسیار بالاست.
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی اظهار داشت: پدافند هوایی با توجه به افزایش تهدیدات هوایی، روز به روز گستردهتر شد و با وجود رادارها و افزایش تجهیزات توسعه پیدا کرد. در واقع پدافند هوایی به فرموده فرمانده کل قوا خط مقدم دفاع از حیثیت و آبرو و موجودیت کشور است.
وی ادامه داد: پدافند هوایی در واقع مغزافزار هدایتکننده تمامی عملیاتها و نبردهای هوایی از ابتدا تا امروز است و کاری که پلیس در روی زمین انجام میدهد، بسیار گستردهتر در آسمان انجام میدهد. از صدها کیلومتر خارج کشور هر پرندهای که بخواهد وارد کشور شود و چه بخواهد بنشیند و یا بلند شود یا عبور کند باید حتما توسط پدافند هوایی رصد و شناسایی شود.
امیر سپهریراد درباره خاطرات دفاعمقدس نیز گفت: مردم عزیزمان آن چیزی را که فیزیکش را میدیدند شاید میشناختند، تانک را با راننندهاش، هواپیما را با خلبان و سرباز را با اسلحه اینها را در جنگ حاضر میدیدند. پدافند هوایی را، چون فیزیکش در جنگ دیده نمیشد، شاید خیلی با آن مانوس نیستند در حالی که پدافند هوایی با امواج و سیگنالهای راداری در کل فضای کشور حضور داشت و در طول دفاع مقدس که بالای ۲۰۰ عملیات انجام شد هیچ عملیاتی بدون چتر پدافند هوایی انجام نشد. عملیات کمان ۹۹، عملیات اچ ۳ و... همه اینها با هدایت پدافند هوایی شکل گرفت. شاخصترین عملیات هم والفجر ۸ بود که ۷۵ روز این عملیات طول کشید و پدافند در ۲۰ روز ۷۰ هواپیمای دشمن را منهدم کرد که همان زمان گفتند در طول تاریخ جنگ بیسابقه است و اگر انجام نمیگرفت ما به چنین دستاوردی نمیرسیدیم.
معاون هماهنگکننده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پدافند هوایی در بیشتر حوزهها در رادار و پهباد و جنگ الکترونیک و سایبر امروز در منطقه قطب است و صاحب توانمندیهای بسیار بالاست و امروز پدافند هوایی از صیانت هوایی به سیادت هوایی رسیده و نمونه آن نشاندن هواپیمای عبدالمالک ریگی با کمک نهادها و سازمانهای دیگر است. شاید مردم فقط در جریان دستگیری ملوان دریایی امریکایی باشند و ندانند که جدال لفظی ۵ ساعته با هواپیماها توسط پدافند هوایی صورت گرفت.