برداشت انگور از نیمه شهریور از باغ های بخش اسفرورین شهرستان تاکستان آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، برداشت انگور از ۵ هزار و ۶۰۰ هکتار از باغ های این بخش تا نیمه مهرماه ادامه دارد.
این روزها باغداران بارگاههای انگور را برای تبدیل آن به کشمش آغاز کردند.
۷۰ درصد انگور این بخش تبدیل به کشمش و ما بقی صرف تازه خوری میشود.
در ۲۲ کارخانه کشمش بسته بندی و به کشورهای خارجی و بازارهای داخلی عرضه میشود.
اما دغدغه امروز این باغداران خرید تضمینی کشمش است.