مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی: سامانه نسخهنویسی الکترونیک بومی بوده و کپی از سایر کشورها نیست.
وی گفت: طرح از سه سال گذشته رویکردی جدی گرفت و امروز در کلیه مراکز متعلق به تأمین اجتماعی به صورت الکترونیک اجرا میشود که مراکز ملکی این سازمان یعنی ۳۵۰ بیمارستان و درمانگاه را شامل میشود.
غفاری درمان غیر مستقیم را موجب همکاری و استقبال همه پزشکان طرف قرارداد دانست و افزود: در این طرح مشکل خاصی نداریم و بالای ۲۰ میلیون نسخه بصورت الکترونیک به ما تحویل داده میشود.
وی تنها مشکل موجب نگرانی را زیرساختها برای اجرای طرح نظیر کندی و قطع و وصلهای مکرر اینترنت دانست و گفت: به میزان گسترش طرح، روی این زیر ساختها کار میکنیم تا در آینده مشکل جدی بوجود نیاید.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی به مشکلات بیمارستانی از جمله ترخیص و بستری در حوزه فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: سازمان تأمین اجتماعی شخصا اقدام به نوشتن سامانه نسخه نویسی کرده است و ما اصراری نداریم که همه از این سامانه استفاده کنند، ولی تصور میشود در دو تا سه سال اول، پزشکان مجبور به استفاده از سامانههای نسخه نویسی بیمه سلامت و تأمین اجتماعی باشند.
وی گفت: شرکتهای خصوصی قادر خواهند بود با شیبی ملایم به این حوزه وارد شوند و برنامههای بهتری بنویسند و بازار رقابتی ایجاد کنند.
غفاری افزود: تبادل داده باید از طریق وب انجام گیرد و هر پزشک با هر پنلی قادر به نسخه نویسی باشد.