شرکت مخابرات مازندران
ضعف زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی غرب مازندران
مشکلات آنتن دهی تلفن همراه، پوشش اینترنت و دسترسی نداشتن به شبکه مجازی شاد از جمله ضعفهای زیرساخت ارتباطی و مخابراتی غرب مازندران است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، جلسه بررسی وضعیت ارتباطی و مخابراتی شهرستانهای نوشهر، چالوس وکلاردشت که با حضور مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران، محسنی نماینده مردم این سه شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران آنها در شهرستان نور برگزار شد.
در این جلسه یزدانی فرماندار نوشهر، مشکلات ارتباطی و آنتن دهی تلفن همراه در شهرستان عبه ویژه بخشهای روستایی و جاده کناره، قطعی و ضعف پوشش اینترنت٬ تلفن خانگی، دسترسی نداشتن به شبکه مجازی شاد و استفاده از آموزش اینترنتی را از جمله نمونههای ضعف زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی عنوان کرد و خواستار ارتقا کیفیت اپراتورها شد.
نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت هم در بخشی از سخنان خود، استفاده روز افزون از تکنولوژی و شبکههای مجازی را جزء جدایی ناپذیر زندگی امروز، آموزش مجازی دانشجویان و دانش آموزان را معلول بستر قابل قبولی از توسعه زیرساختهای ارتباطی دانست و بر رفع نواقص مخابراتی و ارتباطی در این شهرستانها تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در این جلسه واگذاری مخابرات به بخش خصوصی را به لحاظ امنیتی، ارتباطی و اطلاعاتی اشتباه دانست و گفت: با توجه به اینکه ۶۵ درصد سهم adsl استان مربوط به بخش خصوصی بوده و دلیل بستر نامطلوب ارتباطاتی در روستاها را به صرفه نبودن اقتصادی شرکتها برای ایجاد زیرساختها است.
اصغر پور با بیان اینکه اضافه کردن سایتهای جدید برای افزایش سطح کیفیت٬ موضوع تملک سایت ها٬ رفع مشکلات اتصال کجور به فیبر نوری از جمله خدمات پیشروی شرکت مخابرات استان در منطقه است افزود: امسال و در فاز ۸ سیّار، ۵۵ سایت جدید همراه اول برای مناطق نوشهر چالوس وکلاردشت در نظر گرفته شده که مشکلات ۲۱ سایت رفه شده و بقیه تا پایان سال زیربار خواهند رفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با اشاره به وجود یک میلیون و ۴۸۵ هزار تلفن ثابت در استان تصریح کرد: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار موبایل همراه اول شامل اعتباری و دائمی و بیش از ۱۱۰ هزار مشترک ADSL خانگی در مازندران داریم از خدمات مخابرات استفاده میکنند.
اصغر پور گفت: از پارسال دو سرویس ویژه شامل VDSL با سرعت ۸۰ مگ برثانیه و FTTH با سرعت ۳۰۰ مگ بر ثانیه، برای شهرستانهای مازندان اختصاص یافته و شهرستانهای چالوس و نوشهر از آن بهرهمند بوده و امسال نیز شهرهای کلاردشت و مرزن آباد به این سرویس مجهز شدند.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران، سهم استان در بازار مخابرات ADSL خانگی را ۳۶ در صد اعلام و با اشاره به اینکه در یک سال گذشته این سهم، افزایش ۱۱ برابری را نشان میدهد افزود: ارتفاع سطح دکل ها٬ نصب ۳۱ سایت مخابراتی، اختصاص فیبر نوری به شرکتها برای افزایش کارآیی و بهینه سازی خطوط ارتباطی و نیز تجهیز روستاهای کینج و حیرت به تکنولوژی فیبر نوری USO را از دیگر موضوعهای مطرح شده در این جلسه برشمرد.