۵۰ درصد از مرغ تولیدی گیلان به استان های دیگر صادر می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در جلسه بررسی مشکلات و موانع تولید مرغ صومعه سرا گفت : گیلان قطب تولید مرغ کشور است و ۵۰ درصد از مرغ های تولیدی این استان ، به استان های دیگر صادر می شود .
آرش فرزام صفت افزود : شهرستان صومعهسرا با داشتن ۲۰۰ واحد مرغداری بیشترین مرغ گوشتی گیلان را تولید می کند اما مرغداران این شهرستان با مشکلاتی در فرآیند تولید مواجهند.
وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده ها و به تبع آن بالا رفتن هزینه های تولید مرغ گفت: از ستاد تنظیم بازار کشور خواسته ایم با در نظر گرفتن توان خرید مصرف کننده، برای جلوگیری از ضرر مرغداران در قیمتمرغ تجدید نظر شود.