فراخوان کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فراخوان بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اعلام شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران گفت: از جمله اهداف برگزاری این کنگره ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی است.
دکتر محمد حجتی افزود: کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا و فناوری هستهای و پرتودهی در فرآوردههای غذایی از جمله محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران است.
وی ادامه داد: اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان میتوانند مقالات خود را در محورهای این کنگره تا تاریخ ۳۰ آذرماه امسال به دبیرخانه بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ارسال کنند.
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران 14 و 15 بهمن ماه امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می شود.