به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزخراسان رضوی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه ره
باغ حضرت زهرا(س) در جوار حرم مطهری رضوی افزود: این ره باغ از طرحهایی است که به دلیل نبود نگاه بلندمدت، سالها متوقف بود.
وی گفت:نبود مدیریت تصمیم گیر از مشکلات کشور است، اما در مشهد مدیران تصمیمگیر وجود دارند و باید از این فرصت برای رفع مشکل پروژهها استفاده کرد.
جواد کریمی قدوسی نیز در این مراسم گفت: پروژه توسعه و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی پروژه بزرگی است و به نقطهای رسیده که غیرقابل برگشت، اما قابل اصلاح است.
وی ادامه داد: در بودجه ١٤٠٠ میتوانیم در چارچوب قانون منابع مورد نیاز برای تکمیل این بافت را در اختیار بگذاریم لذا مدیران مربوطه اقدامات کارشناسی را انجام و طرحهای خود را ارائه دهند.
استاندار خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: طبق اعلام شورای عالی شهرسازی و معماری مقرر شده است مشاور طرح و مدیریت استان با اجماع نخبگان و مسوولان مرتبط، بازنگری طرح جدید نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) را برای تصویب به شورای عالی شهرسازی ارائه دهد.
علیرضا رزم حسینی افزود: به سرانجام رساندن طرح نوسازی ٢٠ساله منطقه ثامن از اولویتهای این استان است.
وی ادامه داد: انسجام مدیریتی در این خصوص وجود دارد و میتوان اختلاف در خصوص این طرح را رفع و با مدیریت دادگستری استان، طرح جدید نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی را با مشورت همه نهایی نمود.
رزم حسینی ادامه داد: در ستاد تدبیر استان نیز مدیریت پروژه برای نهایی کردن طرح به دادگستری واگذار شده تا مشکلات اصلی رفع و در چند ماه آینده این طرح در شورای عالی شهرسازی تصویب شود.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد هم در این مراسم گفت:عزم مدیریت شهری در این دوره تکمیل زیرساختهای طرح بود و ٦٤هزار متر مربع فضای سبز در این بافت ایجاد شده است.
محمدرضا حیدری افزود: این طرح در ٢٠سال گذشته ٥٠درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، نگاه منظری به حرم مطهر رضوی برای سواره و پیاده باید اجرا شود لذا پروژههایی که در دست اجراست باید ادامه یابد و متوقف نشود.
عملیات اجرایی ره باغ حضرت زهرا(س) با هدف ایجاد پیاده راه و مسیر دسترسی به حرم مطهر رضوی به مساحت ١٧ هزار و ٥٠٠ متر مربع و برآورد ٢٠٠میلیارد ریال هزینه امروز با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر مشهد، مسوولان شهری و استانی آغاز شد.
طرح بهسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) در خرداد ماه سال۱۳۷۴ در کمیسیون ماده پنج قانون شهرداری به تصویب رسید و در سال۱۳۷۷ مورد بازنگری قرار گرفت و فروردین سال۷۸ الگوی طرح به تصویب کمیسیون ماده پنج رسید، اما این طرح تاکنون چندین بار دستخوش تغییر شده است.