مدیرکل میراثفرهنگی فارس:
ارزآوری با توسعه همکاری حوزه صنایعدستی و ناوگان حملونقل هوایی
استان فارس در حوزه صنایعدستی ظرفیتهای فراوانی برای ارزآوری و درآمدزایی دارد.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس با اشاره به ظرفیتهای بیشمار، شخصیتهای مشهور و همچنین آثار فاخر فرهنگی و تاریخی این استان در حوزه گردشگری و میراثفرهنگی، فارس را ایرانی کوچک با تنوع آب و هوایی بینظیر معرفی و اظهار کرد:
این استان در حوزه صنایعدستی نیز ظرفیتهای فراوانی برای ارزآوری و درآمدزایی دارد.مصیب امیری حضور ۵ میلیون گردشگر داخلی و خارجی طی یک سال در استان فارس را ظرفیتی مناسب برای این استان دانست و گفت: ویژگی منحصر بهفرد فارس، وجود
ظرفیتهای گردشگری مذهبی در کنار اماکن گردشگری فرهنگیتاریخی است که پتانسیلهای گردشگری سلامت نیز چند سالی است به این ظرفیتها افزوده شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی فارس با اشاره به توسعه زیرساختهای اقامتی در فارس، بیان کرد: یکی از ملزومات توسعه بخش گردشگری، تأمین استانداردهای مرتبط با مباحث اقامتی است.
- وی افزود: تا سال ۱۳۹۲ استان فارس دارای ۶۵ هتل و هتلآپارتمان بود که اکنون این رقم به ۱۰۵ واحد اقامتی رسیده است.
امیری با بیان اینکه در طول این مدت ۱۵۰ اقامتگاه بومگردی به ظرفیتهای اقامتی استان افزوده شده است، گفت: اقامتگاههای بومگردی جاذبه قابلتوجه برای جذب گردشگر داخلی و خارجی است و به همین دلیل تا پایان سال ۲۰ مرکز بومگردی دیگر به ظرفیتهای استان اضافه میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس با بیان اینکه بحران کرونا عامل مشترک ایجاد بحران در حوزه گردشگری و حملونقل است، عنوان کرد: میتوان با تعریف سرفصلهای مشترک توسعهمحور در حوزه حملونقل و گردشگری زیانهای متأثر از بروز این بحران را به حداقل رساند.
وی مطالعات هدفمند ادارهکل استان در حوزه گردشگری را دادههایی قابلتوجه برای توسعه حملونقل هوایی با محوریت شهر شیراز دانست و گفت: آمارهای ما نشان میدهد که در زمان اوج گردشگری، تقاضای بیشتری برای تهیه بلیت بوده است.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی فارس، با پشت سر گذاشتن بحران کرونا و با توسعه همکاریهای شرکتهای هواپیمایی در فارس شاهد توسعه بیش از پیش صنعت گردشگری و صنایعدستی در فارس خواهیم بود.