سوره مجادله، پنجاه و هشتمین سوره قرآن کریم است که مکی و دارای ۲۲ آیه میباشد و نامهای دیگر آن «الظهار» «قدسمع» است.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ آیه نجوا از آیات مشهور این سوره است و تنها سورهای است که در تمام آیاتش کلمه «الله» آمده است. قرائت این سوره فضیلتهای بسیاری دارد .
نامگذاری سوره مجادله
این سوره را به این خاطر مجادله مینامند که به مجادله و شکایت زنی به رسول الله (ص) از دست همسرش که او را ظهار کرده، اشاره دارد.
آثار و برکات سوره مجادله
امام صادق علیه السلام: «من قرأ سورة الحدید و المجادلة فی صلاة فریضة أدمنها لم یعذبه الله حتی یموت أبدا و لا یری فی نفسه و لا فی أهله سوء أبدا و لا خصاصة فی بدیه.»
هر کس سوره حدید و مجادله را در نماز واجبی قرائت کند و بر انجام آن مداومت ورزد خداوند او را تا زمان مرگش هرگز عذاب نمیکند و نه در خودش و نه در خانواده اش هیچ بدی نمیبیند.
آثار و خواص شگفت انگیز سوره مجادله
اگر کسی سوره مجادله را قرائت کند دیگر کسی نمیتواند با او مجادله کند و کسی بر او فائق نمیآید و در دیدگان همه اعتبار کسب میکند.
خاصیت سوره مجادله
از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم روایت شده:هر کس سوره مجادله را قرائت نماید در روز قیامت از حزب خدا (حزب الله) نوشته میشود.
و آن قرائت را از طرف بزرگواری به همسرش هدیه کنید.
برای افزایش محبت مرد، این سه بار خواندن را از طرف مثلا حضرت علی ع به حضرت فاطمه س هدیه کند. و بالعکس
اگر طرف مقابل دوباره بد اخلاقی می کند، علاوه بر سوره مزمل، یکبار سوره مجادله را قرائت کند، به شرطی که خودش در حق همسر ظلم نکند.