سطح زیر کشت زعفران در شهرستان خمین، در سالهای اخیر رشد هفت برابری داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: سطح زیر کشت زعفران در خمین از ۱۱ هکتار در سال ۹۲ به ۷۱ هکتار در مدت هفت سال رسیده است .
عباس ارشدی افزود: ۴۷۰ کیلوگرم گل زعفران مرغوب با ارزش ریالی ۶۶ میلیارد ریال پارسال از مزارع خمین برداشت و روانه بازار شد.
وی اظهار داشت: این شهرستان در تولید زعفران جایگاه نخست استان مرکزی را دارد، زیرا با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: زعفران شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و با استانداردهای لازم مطابقت دارد.
ارشدی افزود: زعفران از محصولات مقام به خشکی است که در سال های اخیر کاشت آن در خمین به ویژه در بخش مرکزی که با کم آبی دست و پنجه نرم می کند، ترویج شده است.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۲ درصد آن کشاورز هستند و در تولید زعفران رتبه اول، گل محمدی، لوبیا و عسل رتبه دوم را در استان دارد.