مازندران
برداشت ۲۹۰ تن فندق در نور
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور: کشاورزان این شهرستان، سالانه ۲۹۰ تن فندق تولید میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با اشاره به کشت فندق در ۱۴۰ هکتار از زمینهای مناطق میان بند و بالادست شهرستان، ارزش اقتصادی این میزان تولید را ۱۴۰ میلیاردریال اعلام کرد.
حبیب الله رنجبر با بیان اینکه کشت این محصول در مناطق بالادست علاوه بر اشتغالزایی، موجب جلوگیری از فرسایش و نیز افزایش مقاومت خاک در برابر خشکی و کمبود آب میشود گفت: هم اکنون ۳۰۰ بهره بردار نوری، در زمینه پرورش فندق فعالیت میکنند.
حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بهره بردار در بیش از هزار و ۵۵۸ هکتار از باغهای مازندران به کشت فندق اشتغال داشته که بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال درآمد اقتصادی برای استان به همراه دارد.
مازندران جزو سه استان برتر در تولید فندق کشور محسوب می شود که محصولات آن علاوه بر استانهای اطراف به آسیا میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپا صادر میشود.
امین قجر گزارش می دهد
برداشت ۲۹۰ تن فندق در نور