به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ واشنگتن پست در مطلبی در پایگاه اینترنتی خود با عنوان "تلاش مقامات دولت آمریکا برای کنترل بیشتر بر انتشار گزارشهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا درباره کرونا" نوشت: مقامات منصوب شده سیاسی در وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا " HHS" سعی کرده اند تا در انتشار گزارشهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری این کشور درباره کرونا تغییراتی ایجاد کنند، آنها را به تاخیر اندازند یا از انتشار آنها ممانعت کنند چرا که این گزارشها به عنوان عامل تضعیف کننده پیام "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا در نظر گرفته میشدند مبنی بر این که اوضاع درباره شیوع کووید – ۱۹ تحت کنترل است.
"مایکل کاپوتو"، سخنگوی ارشد وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا روز شنبه در مصاحبهای اعلام کرد وی و یکی از مشاورانش طی سه ماه و نیم گذشته در حال بررسی دقیقتر گزارشهای علمی هفتگی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری موسوم به " گزارش هفتگی وضعیت شیوع و نرخ مرگ و میر MMWR " بوده اند. "پل الکساندر"، مشاور مایکل کاپوتو پستهای الکترونیکی – ایمیلهای -مکرری را به مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا ارسال کرده و خواستار توقف انتشار این گزارشها تا زمانی شده است که وی بتواند آنها را ویرایش و تصحیح کند. این ایمیلها که نخستین بار در اواخر روز جمعه گذشته از سوی نشریه پولیتیکو گزارش شد؛ اسناد مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا را تحت عنوان " گزارشهای منتشره با هدف متزلزل کردن افکار عمومی با ارائه اطلاعات نادرست یا مغرضانه به روشی عینی و صادقانه درباره دولت " توصیف میکند. مایکل کاپوتو سندیت و اعتبار چنین ایمیلهایی را تأیید کرد. این ایمیلها در واقع قصد حمله قبلی پل الکساندر را درباره گزارشهای مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا در مورد مخاطرات احتمالی شیوع کرونا برای زنان باردار منعکس میکند که ماه ژوئیه گذشته در واشنگتن پست گزارش شد. الکساندر در این ایمیل همچنین مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا را به تضعیف رئیس جمهور متهم کرد. این ایمیلها در واقع جدیدترین مدارکی هستند که نشان میدهند چگونه این نهاد مهم بهداشت عمومی آمریکا از سوی ترامپ و متحدان وی تحت فشار قرار دارد؛ کسانی که سعی در کوچک شمردن مخاطرات شیوع کووید – ۱۹ در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکادارند. مداخله مقامات منصوب شده سیاسی وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در فرایند گزارشهای هفتگی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری درباره وضعیت شیوع کرونا و نرخ مرگ و میر موجب خشم دانشمندان شده است؛ کسانی که ماههاست از ناتوانی در اجازه دادن به دانشمندان برای به اشتراک گذاشتن و ارائه توضیحات کامل ناامید شده اند.
آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا
۵۰ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ آمریکا، نتایج نظرسنجیها نشان میدهد که تا امروز یکشنبه ۱۳ سپتامبر، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، ۷ ممیز و پنج دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجیهای صورت گرفته رسانههای آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آنها را ارائه میکند گزارش داد، بایدن با ۵۰.۵ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۳.۰ درصد پیش است.
رسانههای معتبر آمریکا هم در نظرسنجیهای جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر میدهند.
بر اساس نظرسنجیهای موسسه اکونومیست (The Economist) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ ۴۳ درصد، پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۷ درصد و ترامپ ۳۹ درصد، موسسه منموته (Monmouth) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۴۹ رصد و ترامپ ۴۳ درصد، شبکه خبری سی بی اس (CBS) بایدن ۵۲ رصد و ترامپ ۴۲ درصد، دانشگاه هاروارد (Harvard University) بایدن ۵۳ درصد و ترامپ ۴۷ درصد، شبکه خبری سی ان ان (CNN) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۳ درصد، موسسه امرسون بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۷ درصد، مؤسسه کوینپیاک (Quinnipiac) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ ۴۲ درصد و شبکه خبری ایبیسی نیوز (ABC News) بایدن ۵۴ درصد و ترامپ ۴۴ درصد را نشان میدهد.
دو سوم آمریکاییها به عملکرد ترامپ انتقاد دارند
منتقدان به مدیریت بحران کرونا متغیرند، بدین صورت که ۲۰ درصد از جمهوری خواهان؛ ۶۹ درصد از افراد مستقل و ۹۵ درصداز دموکراتها را شامل میشود.
باید از شر ترامپ خلاص شویم ایلهان عمر: برای تک تک شهروندان مان بدون در نظر گرفتن این موضوع که در کجا زندگی میکنند و چه رنگ پوستی دارند باید امنیت و ایمنی را فراهم کنیم.
پازل انتخاباتی ترامپ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای به دست آوردن آراء مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده، این بار به موضوع مالیات متوسل شده است و میگوید اگر در انتخابات برنده شود تمام مالیات بردرآمدهای معوقه مردم را خواهد بخشید.
در حالی که ۵۱ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است. براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۱۹۸ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردیدها و گمانهزنیهای بسیاری پدید آورده است.
ثبت نزدیک به ۳۹ هزار مورد جدید ویروس کرونا در آمریکا شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا روز یک شنبه با دست کم ۳۸ هزار و ۸۷۰ مورد افزایش در مجموع به بیش از شش میلیون و ۶۷۶ هزار مورد رسید.
وضع بحرانی کرونا در آمریکا دکتر اریک فایگل دینگ گفت: شمار افراد فوت کرده به علت کرونا در آمریکا شصت و شش برابر کشتههای یازده سپتامبر است که یازده سال پیش بود.
نزدیک به۵۰ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهرهای مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهرهای مختلف آمریکا که نتیجه تبعیضها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمکها و حمایتها در این رابطه برای سفید پوستان انجام میگیرد و سیاه پوستان از این کمکها کمتر برخوردار هستند و این تبعیضها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است. از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشکآور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمتآمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
درگیری معترضان به نژادپرستی در نیویورک با پلیس مأموران پلیس آمریکا با معترضان به نژادپرستی در مقابل ساختمان اداره پلیس شهر نیویورک درگیر شدند.
هدف قرار گرفتن دو نیروی پلیس در لس آنجلس دو معاون کلانتر از اداره پلیس لس آنجلس در شهر «کامپتون» هدف گلوله فردی ناشناس قرار گرفته اند. وضعیت این دو نفر وخیم گزارش شده است.
تشدید بی عدالتیها در آمریکا هم زمان با افزایش بحران کرونا در آمریکا، شهروندان آمریکایی از جمله شهروندان لس آنجلسی با فقر و بی خانمانی روز افزون مواجه میشوند.
همهگیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیونها نفر را به دنبال داشته است. جدیدترین گزارشها در آمریکا نشان میدهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهرهمندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیشبینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
کسری بودجه آمریکا از مرز سه تریلیون دلار گذشت بنا بر اطلاعات رسمی وزارت خزانه داری آمریکا، کسری بودجه فدرال ماه اوت از مرز سه تریلیون دلار فراتر رفت.