جزییات محکومیت طبری در یادداشتی مورد بررسی قرار گرفت.
اکبر طبری تا همین جا و فقط بر اساس یکی از پروندههای مفتوحش در سیستم قضایی به یک نوع حبس ابد محکوم شده است، ۵۹ سال حبس که ۳۱ سال آن اجرایی خواهد شد یک معنا بیشتر ندارد: ابد و یک روز!
عناوین اتهامی طبری در پروندهای که مورد رسیدگی قرار گرفته و احکام آن صادر شده است مواردی همچون «تشکیل شبکه ارتشا با وصف سردستگی»، «پولشویی»، «جعل اسناد» و «اعمال نفوذ در پروندههای قضایی» بوده است.
حقوقدانها خوب میدانند که قاضی با توجه به عناوین جرایم و حدود اختیاراتش بر اساس قانون مجازات اسلامی، حداکثر مجازاتهای ممکن را برای طبری و همدستان قضایی اش در نظر گرفته است.
طبری به واسطه تعدد بیش از سه جرم ارتکابی با بالاترین مجازاتهای ممکن روبرو است که نتیجه اش شده: ۵۹ سال حبس، حدود ۱۰۱ میلیارد تومان جزای نقدی، ضبط تمامی اموال حاصل از رشوه و انفصال دائم از خدمات دولتی پرونده دیگر و عناوین مجرمانهی دیگری در مورد این فرد در دادسرا مفتوح است که باید منتظر نتایح و احکام آن نیز بود.
دیگر قضات متخلف مطرح در این پرونده مثل «قاسم زاده» و «علیزاده» که عناوین مجرمانه شان دریافت رشوه و تاثیر دادن نفوذ اشخاص در تصمیمات قضایی بوده هم به اشد مجازات یعنی ۱۰ سال حبس، جزای نقدی و انفصال از خدمات دولتی محکوم شده اند، این یعنی احکامی بسیار سنگین و حداکثری.
نکته جالب در خصوص پرونده اینکه مجرمانی همچون دانیال زاده و مشایخ که پست و جایگاه دولتی نداشتند و در واقع رشوه دهنده بودند احکامشان با یک درجه تخفیف صادر شده، اما در مورد طبری، قاسم زاده و علیزاده که جزء مقامات قضایی بودند، هیچ ترحمی نشده و احکام به صورت حداکثری صادر شده که مصداق بارزی از سخت گیری بیشتر نسبت به تخلفات درون سازمانی است.
عدهای میپرسند طبری چرا اعدام نشد، پاسخ این سوال در عناوین اتهامی اوست. قاضی نمیتواند برای جرایمی مثل رشوه حکم اعدام صادر کند، مصادیقی که احتمالا در ذهن سوال کنندگان وجود دارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی و افساد فی الارض است که چنین مواردی در پرونده فعلی طبری موجود نبوده؛ البته پرونده دیگری از طبری در دادسرا در حال رسیدگی است.
برای یک جوانی که مبلغ حدود 80 هزار تومان از طریق خفگیری کسب کرده بود، حکم اعدام داده شد. برای این زالوی خبیث حبس ؟؟؟؟111111
این عدل مولا علی است؟؟؟!!!!