سفیر سابق ایران در اردن با اشاره به اینکه بحرین با گمان افزایش امنیت منطقهای به رژیم صهیونیستی و آمریکا امتیاز داده، لابی دو پدرخوانده (عربستان و امارات) را در این اتفاق بیتاثیر ندانست.
وی در عین حال تفکر مردم بحرین را مهم دانست و افزود: ملت بحرین از سال ۲۰۱۱ به بعد نشان دادند افرادی با شعور و فهیم هستند و فرایندهای بین المللی را درک میکنند و برای رسیدن به اهداف والا دست به اقدامی میزنند که از طرف دولت این کشور مورد شکنجه و آزار و نفی تابعیت قرار میگیرند.
دبیر ستاد راهبرد نگاری دهه پنجم انقلاب، با اشاره به اینکه دولت بحرین برای مبارزه با مردم خود از ارتش و پلیس سعودی استفاده کرده است، گفت: دولت بحرین ذلیل و حقیر و بی ارزش است.
آقای مصلح زاده با اعلام اینکه این کشور حتی برای برقراری امنیت داخلی از نیروهای نظامی کشور همسایه استفاده کرده و مردم خودی سرکوب کرده است، افزود: دولتی حقیر مانند بحرین رابطهای را با رژیم اسرائیل شروع کرده و البته این مسئله از منظر سیاسی قابل توجه است.
وی با اشاره به اینکه دولتهای حقیری همچون بحرین در روابط بین الملل، دارای یک رأی هستند، گفت: ما بدلیل همین یک رأی بحث میکنیم که به معنای ارزشمند بودنِ این رأی نیست.
آقای مصلح زاده ادامه داد: وقتی یک دولت با رژیم صهیونیستی رابطهای برقرار میکند، بدلیل همین یک رأی گویا یک کشور رابطهای با صهیونیستها برقرار کرده است؛ خاصه در میان کشورهای اسلامی و منطقه خلیج فارس که از نظر استراتژیک و نزدیکی به محور مقاومت مهم است.
وی افزود: بحرین در این تصمیمگیری مستقل عمل نکرده و کاملا تحت تاثیر دو پدرخوانده بوده است و این تصمیم به ازای امتیاز پدرخواندگی عربستان و امارات بوده است.
آقای مصلح زاده اضافه کرد: بحرین مانند سایر دولتها نظیر امارات، تصور میکند اگر چنین امتیازی را به صهیونیستها بدهد، امتیازی مناسب دریافت خواهد کرد که احتمالا تصور آنها امتیازات اقتصادی است که شامل دلارهای آمریکایی و فناوری صهیونیستی است.
این تحلیلگر مسائل غرب آسیا گفت: بحرین تصور دارد از این پس تحت امنیت ارتش رژیم صهیونیستی قرار خواهد گرفت. در حالیکه اگر تا امروز پایگاههای نظامی عربستان و انگلیس و آمریکا امنیت بحرین را حفظ کردهاند، همین فرایند ادامهدار خواهد بود.