پژوهشگر جوان ایرانی گفت : برخورد سیاسی و خارج از عرف دستگاه دیپلماسی انگلستان مانع از حضورم در نشست سالیانه جامعه پزشکی هسته ای بریتانیا شد .
مهندس محمد رضا خسروی بخت در مصاحبه اختصاصی با خبر نگار واحد مرکزی خبر ، با اشاره به اینکه دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای گرایش پرتوپزشکی است افزود: مقاله علمی ام با عنوان " بررسی میزان اکتیویته پرازئودیمیوم اکساید تولید شده در شتابدهنده به منظور امکان ارتقای خواص درمانی نانوذرات رادیواکتیو و مولتی فاکنشال پرازئودیمیوم" ، در جامعه پزشکی هسته ای بریتانیا پذیرفته شد .
وی گفت :این مقاله در خصوص رادیو ایزوتوپ هایی است که برای درمان "تومورها با سایز بزرگ "، مانند تومورهای ریه کاربرد دارد.
این پژوهشگر افزود : این مقاله کار مشترکی بین پژوهشگران ایرانی ،پاکستانی و کره ای بود و داوران جامعه پزشکی هسته ای بریتانیا آن را ارزیابی کردند.
وی گفت:قرار بود با دعوت رسمی جامعه پزشکی بریتانیا چهارم اردیبهشت برای ارائه مقاله و سخنرانی در چهل و یکمین نشست سالیانه این جامعه در شهر برایتون حضور داشته باشم ، که سفارت انگلستان در ترکیه از دادن روادید خوداری کرد .
خسروی بخت افزود: متاسفانه سفارت انگلستان پرونده من را که انتظار می رفت در اولویت قرار دهد، با تاخیر فراوان و خارج از عرف معمول مورد بررسی قرار داد و در نهایت به دلایل واهی از صدور روادید امتناع کرد.
وی با اشاره به این که جامعه علمی جهان یک هدف دارند و آن درمان و ارتقای سلامت جامعه بین الملل است ، اضافه کرد : امیدوارم دستگاه دیپلماسی انگلستان در رویه خود تجدید نظر کند و چنین موانعی برای دیگر محققان و پژوهشگران بوجود نیاورد .
مهندس خسروی بخت افزود: دیدار دانشگاهیان و پژوهشگران کشورهای مختلف زمینه صلح و ثبات روابط میان ملل را فراهم می آورد و اقداماتی از این دست موجب نا امیدی و دلسردی دوستداران علم و پژوهش خواهد شد.
از محمدرضا خسروی تاکنون مقالات متعدد ی درباره کاربرد رادیوایزوتوپ ها و فناوری نانو در پزشکی در نشریات معتبرجهان همچون جامعه پزشکی هسته ای انگلستان و ژاپن و انجمن فیزیک امریکا داوری و چاپ شده است .
طرح پژوهشی خسروی بخت دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای گرایش پرتوپزشکی با عنوان " بررسی و تولید رادیوایزوتوپ پرازئودیمیوم-142" رتبه سوم پژوهش های کاربردی را درچهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی کسب کرده است.