دانش آموزان و والدین برای نصب نرم افزار شاد از ارائه اطلاعات هویتی به افراد غیر، یا وارد شدن به لینکهای تبلیغ شده خودداری کنند.
سرهنگ شهبازی پور افزود: پس از نصب نرم افزار شاد گزینه ورود به مدرسه من و سپس ورود به کلاس من را انتخاب و اگر دانشآموزی ورودی جدید باشد باید برابر توضیحات ارائه شده توسط معلم اقدام به احراز هویت کند.
وی با هشدار به خانواده ها در خصوص دریافت اپلیکیشن شاد از طریق برخی پیامک ها و لینک های غیر مجاز ادامه داد: دانشآموزان پایههای قبل که پیشتر احراز هویت شده اند در ادامه عضو گروهی میشوند که ادمین(Admin) و مدیر گروه، همان معلم دانشآموز در آن سال تحصیلی است.
رییس پلیس فتای استان تاکید کرد: برای نصب و به روزرسانی نرم افزار شاد حتماً به سایت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی https://www.medu.ir یا آدرسهای اینترنتی که از طریق مدرسه یا معلم مربوطه اطلاعرسانی می شود، مراجعه شود.
سرهنگ شهبازی پور با اشاره به اینکه برای نصب اپلیکیشن یا سامانه شاد نیازمند پرداخت وجه نیست به خانوادهها توصیه کرد: اگر فرزند شما از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده میکند، سادهترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار Google Family Link است.
سرهنگ شهبازی پور همچنین با هشدار در خصوص امكان كلاه برداری افراد سودجو از مردم هنگام خريدهای اينترنتی گفت: شهروندان در خصوص خريدهای اينترنتی نیز مراقب باشند تا در دام مجرمان سايبری گرفتار نشوند.
وی افزود: برخی افراد با ارائه اطلاعات بانکی، عکسهای شخصی وخانوادگی در برخی سایت های نامعتبر در دام کلاهبرداران گرفتار شده اند.