مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور از کمک این صندوق برای توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری انگور در بناب خبر داد.
وی افزود: فرآوری خشکبار نقش بی بدیلی در اشتغال این شهرستان ایفا کرده و موجب شده صدها کارخانه فرآوری کشمش راه اندازی شود و واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در محصول انگور در واقع حمایت از بخش کشاورزی است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: با فعالیت 120 واحد بارگاه انگور دارای پروانه و با وجود صدها کارخانه فرآوری خشکبار و کشمش در بناب ، انگور هفت استان کشورمان در این شهر تبدیل به کشمش و سپس از طریق واحدهای فرآوری خشکبار و دفتر گمرک این شهرستان به کشورهای اروپایی ، آسیایی و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
فرماندار بناب هم از صادرات ۱۳۱ میلیون دلاری از گمرک شهرستان بناب در پنج ماهه گذشته خبر داد و گفت: این آمار ۳۳ درصد نسبت به مدت زمان سال گذشته رشد نشان می دهد.
امین رفیعی با اشاره به آمادگی جذب اعتبارات صندوق کارآفرینی امید در بخش های مختلف تولیدی و کشاورزی در این شهرستان گفت: امسال بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش های مختلف برای واحدهای تولیدی و خدماتی کوچک شهرستان پرداخت خواهد شد.
حجت الاسلام محمد باقری بناب نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی هم پرداخت تسهیلات مناسب و ارزان قیمت به قالیبافان و کارگاههای تبدیلی خشکبار را در این شهرستان خواستار شد.