مدیرعامل صندوق توسعه کارآفرینی امید: صندوق تامین منابع مالی روستایی را شکل دادیم و بنا داریم تا سال آینده در ۵ هزار روستا این صندوقها را افتتاح کنیم.
وی افزود: برای مثال اگر ما در حوزه کسب و کارهای خانگی بتوانیم یک توسعه را ایجاد کنیم حتما بازار فروش این محصولات باید از سوی مدیریت شهری در شهرها و روستاها توسعه پیدا کند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: اینگونه کسب و کارها باعث توسعه شهر و روستا میشود و از این رو مدیریت شهری باید به توسعه بازار هدف عرضه و فروش آن محصول تولید شده کمک کند.
وی به نمونههایی از همکاری با شهرداری تهران و اصفهان اشاره کرد و گفت: در این دو شهر برای توسعه و نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تفاهم نامههایی داشته ایم.
نورالله زاده با اشاره به موضوع بافت فرسوده در شهرها، توضیح داد: در تهران در پنج منطقه بافت فرسوده داریم که طراحی خوبی برای ساخت و بازسازی این بافت فرسوده انجام شده است.
وی افزود: این آمادگی وجود دارد که با ظرفیت مدیریت شهری بتوانیم به صورت مشترک کار توسعه منطقهای را در روستاها و شهرها انجام بدهیم و ظرفیتهای مناطق روستایی را توسعه بدهیم.
نورالله زاده ادامه داد: امروز در ۲۴۷۰ روستا از مجموع روستاهای کشور بررسی نشان داده است که دو مشکل اصلی وجود دارد یکی نبود منابع مالی کافی و دوم سخت بودن مسیر دستیابی به این منابع مالی.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بیان داشت: سرمایه اجتماعی و سرمایه نمادینی که در روستاها وجود دارد در نظام تامین مالی به رسمیت شناخته نمیشود. یعنی اگر فردی از یک روستا بیاید و بگوید من فلان فرد خوش نام در فلان روستا هستم بانک و نظام رسمی تامین مالی این موضوع را قبول نمیکند.
وی ادامه داد: از این رو نظام تامین منابع مالی محلی را تدوین کردیم و صندوق تامین منابع مالی روستایی را شکل دادیم و بنا داریم تا سال آینده در ۵ هزار روستا این صندوقها را افتتاح کنیم.
نورالله زاده گفت: به این ترتیب دسترسی روستاییان به منابع مالی سهل الوصولتر شده و دیگر آن مسیر سخت و مشقت بار اثبات توانایی طی نخواهد شد.