سخنگوی قوه قضاییه: اصلاح امور و جلوگیری از وقوع جرم و فساد فوق العاده اثربخش است و ادامه خواهد داشت.
اسماعیلی افزود: اما در بخشهایی از نهادهای کشور نیازمند اصلاح ساختارهای تضمین کننده سلامت سازمانها و موسسات هستیم. در فرآیند رسیدگی به این قبیل پروندهها که به ویژه سازمان بازرسی کل کشور انجام داده برخی از این عمده اشکالات شناسایی شده اند که البته مسئولیت برطرف کردن آن بر عهده ما نیست؛ اما یافتههای ما به متولیان امر در حوزههای مختلف منعکس و ابلاغ میشود تا با اصلاح این مشکلات شاهد بروز این قبیل مفاسد نباشیم.
وی گفت: متولی اصلاح نظام بانکی، گمرک و مالیاتی دولت و قانون گذاری آن بر عهده مجلس شورای اسلامی است، اما یافتههای قوه قضاییه در جهت اصلاح امور و جلوگیری از وقوع جرم و فساد فوق العاده اثربخش است.
اسماعیلی در رابطه با حمایت از تولید پرونده سازیهای صورت گرفته توسط برخی سودجویان علیه تولیدکنندگان داخلی، گفت: از تولیدکنندگان کشور تشکر میکنم که در این شرایط سخت اقتصادی کمر همت بستند و اقتصاد کشور را میگردانند. تولیدکنندگان نگران پرونده سازیهای جعلی نباشند.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: با سیاستهای ابلاغ شده به دستگاههای قضایی مانع از رسیدن افراد سودجو و فرصت طلب به اهدافشان خواهیم شد و نکته مهم وجود سیاستهای کامل در جهت حمایت از تولیدکنندگان است.
وی در ادامه افزود: همچنین مجموعه قضایی ما در مواقع مواجهه با ادعای تولید کنندگان علیه بانک در رابطه با طلب سود بیشتر از مصوبه بانک مرکزی، هیچ رقمی را بیش از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار وبانک مرکزی نمیپذیرد و ما از این افراد حمایت میکنیم.
گرچه بانک مرکزی نیز از سیاست جدید قوه قضاییه استقبال کرده است و امیدواریم بانکها مزاحمتی برای تولیدکنندگان ایجاد نکنند. همچنین در سازمان بازرسی کل کشور دفتری با عنوان حمایت از سرمایه گذاری و تولید تاسیس شده است که در وهله اول وظیفه نظارت بر دستگاههای اجرایی را دارد و علاوه بر آن به شکایات و پیشنهادات تولیدکنندگان نیز رسیدگی خواهد شد.