رئیس مرکز رشد دانشگاه تربیت مدرس: ما باید از نرمافزارهایی استفاده کنیم که منبع معتبر و مشخص و قابل نظارت دارند.
وی افزود: به دلیل تعدد متولی در حوزه اقتصاد دیجیتال، این حوزه متولی ندارد.
عضو هیئت علمی گروه کنترل دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به این که هر پدیدهای که به حریم ما نزدیک شود امنیت ما را در معرض خطر قرار میدهد، اظهار داشت: نرمافزارهای موبایلی و ابزارهای هوشمند با ورود به زندگی انسانها تبعات امنیتی منحصر به خودشان را پیش میآورند.
وی اضافه کرد: تمام نرمافزارهای موبایلی و ابزارهای هوشمند در تلاش هستند تا انسانها زندگی آسان و هوشمند و راحتتری را در دنیا تجربه کنند.
مهدی سجودی با اشاره به ابزارهای هوشمند حوزه سلامت، توضیح داد: این نوع از نرمافزارها به انسان کمک میکنند تا سالمتر از قبل زندگی خود را پیش ببرند و با دغدغههای کمتری به زیست خود ادامه دهند.
وی با اشاره به این که رسانههای مختلف در حوزه استفاده مردم از ابزارهای هوشمند فعالیت موثری را انجام ندادهاند، عنوان کرد: زمانی که افراد بدون شناخت از یک نرمافزار موبایلی، آن برنامه را بر روی گوشیهای هوشمند خود نصب میکنند، ساختارهای امنیتی خودشان را در اختیار آن نرمافزار میگذارند، بر این اساس بهتر است افراد بدون شناخت نسبت به نصب نرمافزارهای مختلف اقدام نکنند.
وی با اشاره به این که تولیدکنندگان و مدیران نرمافزارهای موبایلی به اطلاعات کاربران دسترسی دارند، عنوان کرد: اگر خدمات مختلف مورد نظارت مستمر و دقیق قرار نگیرند، میتوانند اطلاعات افراد را به دست بگیرند و از آن اطلاعات در مسیرهای مختلف استفاده کنند.