راهاندازی ۵کلینیک روانشناختی و کاهش آسیبها در شهرداری شیراز
در شهر شیراز در کنار گندزدایی و ضدعفونی امکان و معابر حساس برای مبارزه با کرونا، برای بهبود سلامت روانشناختی و کاهش آسیبها ۵کلینیک روانشناختی در شهرداری شیراز راهاندازی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، ناصری
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه در بعد سلامت مهمترین اولویت این کمیسیون مباحث مرتبط با شیوع ویروس کرونا است افزود: در این زمینه گامهای ۹گانهای برداشته شده و تفاهم نامههایی برای همراهی بیشتر ادارها و مدیریت واحد شهری انجام شده که مهمترین آن اختصاص مبلغ قابل توجهی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خرید کیتهای تشخیصی و آزمایشگاهی است.
وی تاکید کرد:در شهر شیراز در کنار گندزدایی و ضدعفونی امکان و معابر حساس به صورت شبانه روزی، برای بهبود سلامت روانشناختی و کاهش آسیبها ۵کلینیک روانشناختی در شهرداری شیراز راهاندازی شده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز از ثبت ملی قناتهای این کلانشهر هم خبر داد.
علی ناصری با بیان اینکه لایروبی و احیای قناتهای شیراز در دستور کار شورای شهر شیراز قرار دارد، عنوان کرد: طرح مطالعات ایجاد رینگ آب شهری نیز در دست بررسی و پیگیری است.
این عضو شورای شهر شیراز اظهار کرد: مهمترین تصمیم این کمیسیون تفکیک سازمان سیما، منظر و تبدیل آن به دو سازمان مستقل سازمان پارکها و فضای سبز و سازمان سیما و منظر شهری است.
ناصری نظارت بر نحوه فعالیت شرکتها و موسسات حمل و نقل متوفیان، نحوه کمکهای مالی شهرداری برای بازسازی و احیای حسینیهها، بررسی طرح بازنگری شوه باغهای قصر دشت، آیین نامه ساماندهی ایستگاهها و آنتنهای مخابراتی، اجرای مباحث مرتبط با مقررات ملی ساختمان و الزام شهرداری به کاشت درختان سرو و نارنج در تمام طرحها و پروژهها را از دیگر اقدامات مهم این کمیسیون عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از اختصاص یک قطعه بزرگ در آرامستان بهشت احمدی به ایثارگران تحت عنوان سرباز وطن خبر داد و گفت: در این آرامستان قطعهای برای ماهیر و نام آوران نیز در نظر گرفته شده است.
این عضو شورای شهر شیراز از برگزاری دومین همایش تاب آوری زیست بوم، آبخیزداری و مدیریت سیلاب خبر داد.
وی تاکید کرد: اجباری کردن طرح پیوست زیست محیطی قبل از اجرای هر طرح در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز، علت بوی بد در بخشهایی از این کلانشهر را ناشی از رهاکردن فاضلاب کارخانههای نشاسته سازی و رها شدن فاضلاب شهر صدرا و حرکت به سمت شیراز اعلام کرد و گفت: کارخانههای پشم شیشه، سیمان و روغن نباتی با توجه به اینکه یک دهه موضوع خارج شدنشان از شهر شیراز برای جلوگیری از آلایندگی هوا و آب مطرح است و همچنین فرصت زمانی خروج آنها گذشته است، اما هنوز اقدام خاصی در این باره انجام نشده، درحالیکه زمین مورد نیاز را دریافت کردهاند.
ناصری خاطرنشان کرد: از سه هزار و ۲۰۰کیلومتر رینگ فاضلاب شهری، دوهزار و ۱۰۰کیلومتر آن اجرا شده و یک هزار و یکصد کیلومتر آن در بلاتکلیفی قرار دارد.