دبیر شورای عالی بیمه سلامت و ناباروری: خدمات حوزه درمان ناباروری اگر در بخش دولتی قرار گیرد، ۹۰ درصد آن را بیمه پرداخت میکند.
وی گفت: در محاسبه قیمت تمام شده هزینهها، داروی ایرانی و تجهیزات داخلی را محاسبه میکنیم و بر اساس آن، هزینه درمان ناباروری مشخص میشود. اما وقتی برخی پزشکان داروهای خارجی را تجویز میکنند و یا وسایل گران میشود و هزینه افزایش پیدا میکند، به همان نسبت سرانه سازمانهای بیمهای افزایش پیدا نمیکند.
وی ادامه داد: در واقع بین هزینه بیمهها و سرانه تعلق گرفته به این شرکتها، فاصله بزرگی وجود دارد.
دبیر شورای عالی بیمه سلامت و ناباروری با بیان اینکه باید هزینههای ناباروری برای تعلق سرانه به شرکتهای بیمه به صورت واقعی دیده شود، گفت: سالانه شورای عالی بیمه، سرانه شرکتهای بیمه را مشخص میکند، اما دولت یک میزانی را برای تمام کشور تعیین میکند. به عنوان مثال دولت سالانه ۱۶ درصد اجازه افزایش سرانه را به بیمهها میدهد، اما تجهیزات و داروها بیش از این مقدار افزایش مییابند.
وی با بیان اینکه درمان ناباروری از آن خدماتی است که حتی طبقه متوسط از پس آن بر نمیآیند، افزود: سازمانهای بیمه در بخشهای دولتی، حمایت خوبی از درمان ناباروری انجام میدهند و در بخش خصوصی نیز بیمههای تکمیلی تا حدودی کمک میکنند.
رضوی درباره قیمت دارو نیز گفت: اگر داروی داخلی را قبول داریم باید این دارو تجویز شود، زیرا سرانه بیمهها بر اساس قیمت داروی داخلی و نه خارجی پرداخت میشود، اما با این حال پزشکان برای بیماران داروهای خارجی را تجویز میکنند. خدمات حوزه درمان ناباروری اگر در بخش دولتی قرار گیرد، ۹۰ درصد آن را بیمه پرداخت میکند.