مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی: بر اساس دسته بندی قیمتها و هزینههای مراکز، خواستار افزایش ۳۰ درصدی نرخ معاینه فنی هستیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون نرخ معاینه فنی برای نخستین بار ۳۷ هزار تومان است ادامه داد: هم اکنون ۶۲۸ مرکز معاینه فنی در کشور فعال است که با ۸۰۲ خط کار معاینه فنی را در خودروهای سبک و سنگین انجام میدهند.
آقای قیصر اضافه کرد: در ۶ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال شاهد افزایش ۹ درصدی مراجعه مالکان خودرو به مراکز معاینه فنی هستیم که نشان از قانون مندی مردم و افزایش فرهنگ حفظ سلامت فنی و کاهش آلایندگی شهروندان است.
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی درباره علت انفجار سیلندر خودروهای دوگانه سوز در ماههای اخیر گفت: همه انفجارها و حوادث صورت گرفته در جایگاههای سوخت و حین سوختگیری رخ داده است و خودروهای حادثه دیده نیز متاسفانه بدون معاینه فنی بوده اند و به صورت دستی و کارگاهی و غیر مجاز دوگانه سوز شده اند.
آقای قیصر با بیان اینکه در سند مالکیت این خودروها دوگانه سوز بودن قید نشده است تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیئت دولت در ۲۵ اسفند ماه ۹۷ کارگروهی متشکل از نمایندگانی از وزارت کشور، وزارت صمت، وزارت نفت، سازمان ملی استاندارد و پلیس تشکیل شد تا در روند اجرای دوگانه سوز کردن خودرو تصمیم گیری کنند، اما متاسفانه کار این کارگروه با کندی مواجه شده است.
وی از مسئولان وزارت نفت و صنعت، معدن و تجارت تقاضا کرد: برای پیشگیری از حوادث بیشتر کار صدور گواهی سلامت برای خودروهای دوگانه سوز را هر چه سریعتر عملیاتی کنند تا ما بتوانیم این خودروها را در سامانه «سیمفا» ثبت و برای آنها معاینه فنی صادر کنیم.
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی با اشاره به اینکه در ۶ ماهه نخست امسال ۹ دستگاه خودرو در شهرهای مختلف دچار حادثه شده اند گفت: متاسفانه علاوه بر خسارت مالی ناشی از این انفجارها یک نفر نیز جان خود را از داده است.