به منظور ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی، مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(ع) به پذیرش این دسته از بیماران اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم
دکتر حسن خداپرست افزود: مردم نیز مطلع هستند که برای درمان بیماران کرونایی باید به اورژانس عدالتیان یا بیمارستان شریعتی مراجعه کنند و مراجعات مردمی به بیمارستان قائم(عج) از حیث ابتلا به کرونا کاهش یافته است.
او تصریح کرد: بیمارانی که دچار سکته مغزی شده اند و مبتلا به کرونا هستند در بخش جداگانه ای در این بیمارستان تحت درمان قرار می گیرند و از سایر بیماران مغز و اعصاب جداسازی می شوند تا خطری برای سلامتی دیگران وجود نداشته باشد.
به گفته خداپرست، بیماران کرونایی که شرایط اورژانسی دارند و نیاز به خدمات درمانی فوری دارند نیز در پیش تریاژ اورژانس بیمارستان شناسایی و بعد از دریافت اقدامات اورژانسی برای دریافت سایر خدمات به بیمارستان امام رضا(ع) و شریعتی ارجاع داده می شوند.
وی اظهار کرد: مردم می توانند با خیال آسوده برای درمان سایر بیماری های خود به بیمارستان قائم(عج) مراجعه کنند؛ زیرا مسیر درمان بیماران اورژانسی و بیماران حوادث عروقی مغز و جراحی اعصاب کاملا از مسیر درمان سایر بیماران جداست و این بیماران در شرایط ایزوله تحت درمان قرار می گیرند.
دکتر خداپرست بیان کرد: تریاژ تشخیص تنفسی اورژانس از تریاژ عمومی سایر بیماران مجزاست و به جز بیماران بستری در بخش حاد 2 و بخش منهای یک اعصاب که باید در اختیار بیماران کرونایی باشد، سایر بخش های بیمارستان در خدمت بیمارانی است که به دلیل مشکلات درمانی دیگری به این مرکز درمانی مراجعه می کنند.
وی تاکید کرد: خارج شدن بیمارستان قائم(عج) از فرآیند پذیرش بیماران کرونایی به دلیل پشت سرگذاشتن موج دوم ابتلا به کرونا است اما مردم نباید تصور کنند که کرونا تمام شده زیرا با عدم رعایت دستورهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی خطر برای عموم مردم وجود دارد.