خواص سوره شمس در قرآن را بخوانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، با توجه به خواصی که سوره شمس دارد و میتواند در گرفتاریهای روزمره به کمک اشخاص بیاید، با ویژگیهای این سوره قرآنی آشنا شوید.
خواص سورههای قرآن میتوانند به کمک اشخاص گرفتار و کسانیکه در زندگی روزمره خود مشکلی دارند آمده و به آنها در رفع مشکلات کمک کنند. سوره شمس نیز کسانیکه به مشکلی برخورد میکنند، کمک میکند تا از گرفتاری رهایی یابند. این سوره از قرآن، نود و یکمین سوره و مکی است که اعجاز بسیار زیادی داشته و جهت جلوگیری از فقر و مصیبت توصیه شده است تا هر روز خوانده شود.
اگر میخواهید درباره خواص سوره شمس بیشتر بدانید، این متن تا انتها میتواند برای شما مناسب باشد. همچنین اینجا روایات معتبری که در زمینه خواص سوره شمس وجود دارد، به همراه معنی روان فارسی این سوره قرآنی را میخوانید.
روایات پیرامون سوره شمس
پیامبر اکرم صلالله علیه و آله و همچنین امامان معصوم علیهمالسلام در روایات مختلف توصیه به خواندن سوره شمس کردهاند و این سوره قرآنی را راهی جهت رهایی از مشکلات دانستهاند.
البته خواص سوره شمس به عمل و کردار آدمی نیز بازمیگردد و کسانیکه میخواهند از ویژگیهای سوره شمس قرآن استفاده کنند باید ایمان و اعتقاد به اسلام و مبانی آن داشته باشند. از مهمترین روایاتی که پیرامون سوره شمس وجود دارد، میتوان به روایات رسول خدا صلالله علیه و آله و امام جعفر صادق علیهالسلام در اینباره اشاره کرد. پیامبر گرامی اسلام صلالله علیه و آله در اینباره گفتهاند یک بار خواندن سوره شمس، مانند صدقهدادن به اندازه خورشید و ماه است.
خواص سوره شمس
از مهمترین خواصی که میتوان برای سوره شمس بر شمرد، میتوان به عزت و منزلت در میان مردم اشاره کرد. همچنین کسیکه این سوره را بخواند، از اضطراب و بیماریهای تنفسی رهایی یافته و برای افراد کمروزی مفید است. این سوره را میتوانید بر روی آب درون لیوان بخوانید و آب را هر روز صبح بنوشید. این سوره همچنین برای کسانیکه میخواهند دشمن خود را دفع کنند یا به مراد و حاجت خود برسند، میتواند بسیار کارگشا باشد.
موفق شدن در هر کار، زیادشدن رزق و روزی و افزایش حافظه را میتوان از مهمترین خواص سوره شمس دانست. در صورتیکه میخواهید مطلب خود را در خواب ببینید نیز میتوانید پیش از خواب ۷ مرتبه این سوره مبارکه را بخوانید.
متن سوره شمس به همراه ترجمه
بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِیمِ
وَالشَّمْسِ وَ ضُحَاهَا ﴿۱﴾ وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ﴿۲﴾ وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا ﴿۳﴾ وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا ﴿۴﴾ وَالسَّمَاءِ وَ مَا بَنَاهَا ﴿۵﴾ وَالْأَرْضِ وَ مَا طَحَاهَا ﴿۶﴾ وَ نَفْسٍ وَ مَا سَوَّاهَا ﴿۷﴾ فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَ تَقْوَاهَا ﴿۸﴾ قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکَّاهَا ﴿۹﴾ وَقَدْ خَابَ مَنْ دَسَّاهَا ﴿۱۰﴾ کَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا ﴿۱۱﴾ إِذِ انْبَعَثَ أَشْقَاهَا ﴿۱۲﴾ فَقَالَ لَهُمْ رَسُولُ اللَّهِ نَاقَةَ اللَّهِ وَ سُقْیَاهَا ﴿۱۳﴾ فَکَذَّبُوهُ فَعَقَرُوهَا فَدَمْدَمَ عَلَیْهِمْ رَبُّهُمْ بِذَنْبِهِمْ فَسَوَّاهَا ﴿۱۴﴾ وَلَا یَخَافُ عُقْبَاهَا ﴿۱۵﴾
به نام خداوند بخشنده و بخشایشگر
سوگند به خورشید و تابندگی آن (۱) سوگند به ماه که پی (خورشید) رود (۲) سوگند به روز، چون زمین را روشن گرداند (۳) سوگند به شب، چون پرده بر آن پوشد (۴) سوگند به آسمان و کسی که آن را برافراشت (۵) سوگند به زمین و آن کس که آن را گسترد (۶) سوگند به نفس و آن که آن را درست کرد (۷) سپس پلیدکاری و پرهیزکاری نفس را به آن الهام کرد (۸) هر کس آن را پاک گردانید، قطعا رستگار شد (۹) و هر کس آن را آلوده ساخت، قطعا نابودی در انتظار او است (۱۰) ثمود به دلیل طغیان خود، تکذیب کردند (۱۱) زمانیکه پستترین آنها برپاخاست (۱۲) پس فرستاده خدا به آنها گفت که به شتر خدا و نوبت آبخوردن او احترام بگذارید (۱۳) اما آنها رسول خدا را دروغگو خواندند و آن شتر را پی کردند و به همین دلیل خداوند، عذابی صادر و آنها را با خاک یکسان کرد (۱۴) و از پیامد کار خویش بیمی به خود راه ندادند (۱۵)
منبع: بیتوته
ش معجزه شو مبینی تو زندگی
یک محاسباتی ما در کلاس ریاضی یاد گرفتیم که برای روز است ولی وقتی قرار است با ائمه معصومین طی طریق کنیم باید محاسبات الهی را یاد بگیریم .محاسبات الهی با کلاس ریاضی ما خیلی فرق دارد
وپیش نیاز ورد به طی طریق ،توکل است .یعنی اعتماد به خدا.وند .
این غیر از محاسبات ریاضیات ما هست وهمه مشکلات برای همین است که بفهمیم که نظام هستی یک محاسبات فرا تر از فکر ما را دارد
انشالله توفیق عمل به قرآن رو خدا وند به همگان عنایت بفرماید