به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، منحنی آمار بیماران کرونایی در انگلیس دوباره اوج گرفته و با حدود دو هزار نفر به بالاترین میزان ابتلای روزانه در چهار ماه اخیر رسیده است.
با توجه به اینکه انگلیس دارای بیشترین جان باختگان از کرونا در قاره اروپاست، نمایندگان پارلمان انگلیس نگران سوء مدیریت و وقوع ابر فاجعه در این کشورند و شماری از آنان دولت را متهم میکنند که در مدیریت بحران کرونا و صرف منابع برای مهار آن درست عمل نمیکند.
وزارت بهداشت انگلیس تاکنون وضعیت ۲۹ شهر در این کشور را از لحاظ افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ نگران کننده توصیف کرده است.
به گفته ناظران بحرانهایی که بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس با آنان روبروست، یکی دو تا نیست.
مرکز ملی آمار انگلیس گزارش میدهد این کشور، با بیش از ۵۷ هزار جان باخته، بیشترین قربانی را در اروپا و به نسبت جمعیت یکی از فاجعه بارترین عملکردها را نسبت به شمار جمعیت، در سطح جهان داراست.
انگلیس با گذشتن قروض عمومی اش از دو تریلیون پوند، با عمیقترین رکود اقتصادی ۳۰۰ سال اخیر نیز روبروست.
بازگشایی مدارس نیز نگرانیها را از بحرانیتر شدن شرایط و سرعت همه گیری کووید ۱۹ افزایش داده است.
حالا در این شرایط، گروه جنبش انقراض هم تظاهرات دو هفتهای خود را علیه سیاستهای محیط زیستی دولت انگلیس، گسترش داده است و علاوه بر لندن در دیگر شهرهای بزرگ، از جمله منچستر، بیرمنگهام بریستول، گلاسگو و کاردیف، برپاست و نمایندگان و اعضای دولت با دشواری توانستند وارد ساختمان محل کار خود شوند.
به عقیده ناظران انبوه بحرانهای داخلی انگلیس به گونهای است که مشکلات خارجی همچون خروج از اتحادیه اروپا و آثار سیاستهای دونالد ترامپ بر انگلیس فعلا کم اهمیت شمرده میشود.
باصداها:
۱- نماینده مجلس عوام
۲- فعال اجتماعی