مدیر گروه تغذیه دانشگاه شهید بهشتی گفت: در دوران کرونا از خوراندن نوشابه های شیرین به خصوص گازدارها، فست فودها، تنقلات، انواع کیک ها، کلوچه ها، شکلات های مختلف و همه موادی که عمدتا قند ساده هستند، به فرزندان خودداری شود.
کلانتری ادامه داد: کودکان زیر دوسال باید مکمل ها را طبق پروتکل خود دریافت کرده و از تولد تا ۲ سالگی، روزی ۱۵۰۰ واحد ویتامین (آ) و ۴۰۰ واحد ویتامین (دی) مصرف کنند.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی افزود: کودکان از دو سالگی به طور معمول نیاز به مکمل خاصی ندارند مگر اینکه کمبود آن اثبات شده باشد. تنها مکملی که در پروتکل کشوری تاکید شده است، دریافت ویتامین (دی) است که روزی ۸۰۰ واحد کودکان بالای ۲ سال تا ۶۰ سال ضروری است تا کمبود آن در جامعه رخ ندهد.
وی در خصوص ابتلا به کووید ۱۹ در سنین مختلف اظهار داشت: امکان ابتلا به کرونا در همه گروه های سنی وجود دارد به طوری که در ابتدای شیوع کرونا، نوزاد ۴۸ ساعته و نوزاد ۱۵ روزه مبتلا به کرونا در جهان داشتیم . اما نکته ای که در مورد کرونا و کودکان اهمیت دارد، این است که بیماری های زمینه ای به خصوص دیابت، فشارخون، قلبی و عروقی، خودایمنی ها، اختلالات کبدی، کلیوی، ریوی و انسداد ریوی در کودکان می تواند عامل ابتلا به کرونا باشد.