جنایت اهل کوفه فقط یک ظلم محدود زمانی و مکانی نیست بلکه ظلمی به گستره تاریخ و در حق همه انبیاء (س) و ائمه (ع) است.
خطبههای حضرت زینب (س) هم در حقیقت دفاع از تمامیت نهضت همه انبیاء و ائمه (ع) است.
حضرت زینب (س) در ادامه خطبه خودشان در شهر کوفه خطاب میکنند: چگونه میتوانید ننگ حاصل از کشتن فرزند رسول خدا (ص)، خاتم پیامبران، معدن رسالت و سرور جوانان اهل بهشت را از دامان خود بزدایید؟ کسی که پناه مومنان شما، فریادرس در بلایای شما، مشعل فروزان استدلال شما بر حق و حقیقت و یاور شما در هنگام قحطی و خشکسالی بود.ای مردم کوفه بار سنگین و بدی بر دوش خود نهادید، پس رحمت خدا از شما دور و دورتر باد.
تلاشتان بیهوده، دستانتان بریده، معامله تان قرین زیان شده است، خود را به خشم خدا گرفتار کرده اید و بدین ترتیب خواری و درماندگی بر شما لازم آمده است. وای بر شماای مردم کوفه!
حضرت زینب (س) تصریح میکنند:ای مردم کوفه آیا میدانید چه جگری از رسول خدا دریده اید؟ چه زنان و دختران با عفت و وقاری را از خاندان او به کوچه و بازار کشانده اید؟! چه خونی از آن حضرت بر زمین ریخته اید؟! و چه حرمتی از او شکسته اید؟! شما این جنایت فجیع را بی پرده و آشکار انجام دادید؛ جنایتی که سر آغاز جنایات دیگری در تاریخ گشته، سیاه، تاریک و جبران ناپذیر بوده، تمام سطح زمین و وسعت آسمان را پر کرده است.
آیا از اینکه آسمان خون باریده است، تعجب میکنید؟ در حالی که عذاب آخرت در مقایسه با این امر، بسیار شدیدتر و خوار کنندهتر است و در آن روز کسی به یاری شما نخواهد آمد.
پس مهلتهایی که خدای متعال به شما میدهد موجب خوشی شما نشود، چرا که خدا در عذاب کردن بندگان خود شتاب نمیکند، چون ترسی از پایمال شدن خون و از دست رفتن زمان انتقام ندارد و همانا که خدای شما همیشه در کمین است.
مردم کوفه که از شنیدن این سخنان حیران و سرگردان شده بودند، میگریستند و دستهای خود را به دندان میگزیدند.
در این لحظه پیرمردی که اشکِ چشمش جاری گشته و محاسنِ او راتر کرده است، دستهایش را به سوی آسمان بالا برد و به حضرت زینب (س) گفت که" بزرگان شما بهترین پیران، زنان شما بهترین زنان، جوانان شما بهترین جوانان، نسل تان بهترین و کریمترین نسلها و فضیلت تان هم بهترین فضایل است".
اقتدار در برابر دشمنان دین
این خطبه در این حال که نشان دهنده ضرورت حفظ اقتدار در برابر دشمنان است، این را هم بیان میکند که فقط با بصیرت دینی و فقه سیاسی و روانشناسی بصیرت افزا و جامعه سازی دینی میتوان از نهضت حضرت امام حسین (ع) دفاع کرد و حسینی شد و حسینی ماند و باید مواظب خود باشیم که از این معیار فاصله نگیریم.
زندگی انسان از لحاظ فردی، جمعی، جامعه و ملی و جهانی همواره صحنه درگیری جنود دین و جنود کفر است و فقط با بصیرت میتوان از این جریان به درستی عبور کرد و بصیرت ما اگر حسینی نباشد، در برابر یزیدیان، ذلیل و گرفتار زندگی ذلت بار و پستتر از مرگ خواهیم شد.
مراقب سه گانه سازی "تحریف، فریب و تسلیم" باشیم
امروز باید مراقب تزویرها و فتنهها باشیم.
دوگانه سازی و سه گانه سازی در سپهر رسانهها و فضاهای مجازی رویکردی است که تلاش میکند
برای تقویت یک موضوع معمولا دو مطلب یا سه مطلب را در کنار هم پیگیری کند و اجازه نمیدهد که مخاطب به موضوع خارج از ان بیندیشد.
کسانی که در لباس منافق وارد عصر بعثت شدند و با تاسیس شورای بنی ثقیفه تلاش کردند تا امام و امامت را حذف کنند، همچنان تلاش میکنند ۱) هویت دین اسلام ناب محمدی (ص) با حفظ ظاهر اسلام، تحریف کنند ۲) در ادامه ظاهر اسلام را حذف میکنند مانند حذف اصل امامت و تقلیل عید غدیر به دوستی با اهل بیت (ع)، ۳) برای حذف غیر مستقیم ایات قرار و تحریف آن تلاش کردند ۴) اگر آیات قران را حذف نمیکنند؛ تفسیر آیات الهی را تحریف میکنند مانند وهابیها ۵) میخواهند
اگر امکان حذف امامت نباشد حداقل امام را حذف کنند ۶) این عده و اصحاب فتنه و تزویر برای ارائه قرائت لائیک و سکولار از نهضت عاشورا تلاش میکنند و ۷) هدف نهایی دشمنان اهل بیت (ع) این است که بعثت انبیا و نهضت عاشورا را در حد یک رخداد محدود تاریخی و جغرافیایی و حادثهای بدون تاثیر، حبس کنند.
البته جنگ بصیرت با تزویر و نفاق همچنان ادامه دارد و ادامه خواهد داشت.
پس تا ظهور حضرت بقیه الله (ع)؛ سرباز بصیرت باشیم. ان شاء الله
اسماعیل محمدی
دبیر خبر خبرگزاری صدا و سیما