نخستین بار دروگر علوفه (چاپر) در بردسیر ،به کمک یونجه کاران آمد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر با اشاره به زمان بر بودن برداشت یونجه به روش های سنتی افزود: با استفاده از دروگر علوفه(چاپر) زمان برداشت از 8 روز در هکتار به یک ساعت کاهش یافته است.
فردوس رحیمی افزود: با روش برداشت دروگر علوفه( چاپر ) ضمن صرفه جویی در مصرف آب ،یونجه کاران در تابستان با افزایش دو تا سه مرحله برداشت (چین)، محصول بیشتری تولید می کنند.
معاون جهاد کشاورزی بردسیر تاکید کرد: کشت یونجه بعلت مصرف زیاد آب محصول مناسبی برای منطقه نیست اما با توجه به نیاز دامداری ، بیش از 6 هزار هکتار از مزارع شهرستان زیر کشت این محصول است.
برداشت یونجه در شهرستان بردسیر از اردیبهشت آغازمی شود و تا پایان مهر ادامه دارد.