مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی از گنجاندن عکسهای جشنواره عکس رشد در کتابهای درسی نظری و فنی و حرفهای خبر داد.
وی به راه اندازی «آژانس عکس رشد» اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ هزار عکس شناسنامهدار در این مجموعه وجود دارد که بخشی از آنها نتیجه جشنوارههای عکس رشد است و منابع تصویری تولیدات سازمان به کمک این مجموعه تأمین میشود و امیدوارم با تقویت آژانس عکس رشد به نقطه مطلوب برسیم.
رییس شورای سیاست گذاری جشنواره عکس رشد ضمن تبیین اهداف و برنامههای یازدهمین جشنواره، افزود: جشنواره عکس رشد به همه دانشآموزان و معلمان تعلق دارد و همه بخشهای فرهنگی، وزارتی و سازمانی به عکس به عنوان یک واقعیت توجه دارند و نقش آن در تولید بستههای یادگیری سازمان بیبدیل است. عکس تأثیری بسیار جدی در فرایند یادگیری و یاددهی دارد.
اطلاعرسانی همگانی و نیز شرایط برگزاری جشنواره در وضعیت بیماری کرونا، مشارکت دفتر مجامع فرهنگی در اطلاعرسانی به مخاطبان هنری، انجمن عکاسان ایران در همکاری برای درج فراخوان جشنواره در وبسایت و کانالهای مجازی انجمنهای عکاسی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برای ارائه مجوز عکاسی از ابنیه و اماکن تاریخی و معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش برای اطلاعرسانی مخاطبان حوزه فنی و حرفهای و کار دانش، از موارد مطرح شده در این نشست بود که مورد حمایت اعضا قرار گرفت.
فراخوان یازدهمین جشنواره عکس رشد، ضمن درج در پشت جلد شماره نخست مجلات دانشآموزی، بزرگسال و تخصصی رشد، بهزودی از طریق رسانهها، شبکههای مجازی و نیز شبکه آموزشی دانشآموزی (شاد) برای مخاطبان اطلاعرسانی خواهد شد.
در این نشست آقایان کوروش امیرینیا، مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی و تولید بستههای تربیت و یادگیری آموزش عمومی و متوسطه نظری، محمدمهدی رحیمیان، رئیس هیئتمدیره انجمن عکاسان کشور، حمید رحمانی به نمایندگی از دفتر مجامع و تشکلهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهاد قاسمپور به نمایندگی از معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش، اصغر خدایی به نمایندگی از اداره کل حفظ و احیای بناها، بافتها و محوطههای تاریخی و حسن عبداله زاده به نمایندگی از دفتر برنامهریزی درسی و تولید بستههای تربیت و یادگیری آموزش فنی و حرفهای و کاردانش و خانم فاطمه حمامی به نمایندگی از معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش.
حضور داشتند.